İstanbul Ticaret Üniversitesi TTO’nun Ticaret Kuluçka merkezi başvuruları açıldı

İstanbul Ticaret Üniversitesi TTO, teknoloji tabanlı ve yenilikçi girişimler için hayata geçirdiği Ticaret Kuluçka merkezi başvuruları açıldı. New York’ta ücretsiz girişimcilik eğitimi fırsatının sunulacağı programın son başvuru tarihi 28 Nisan 2019.

Ticaret Kuluçka, İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TİCARET TTO) bünyesinde İstanbul Anadolu yakasında Küçükyalı’da ve Avrupa yakasında ise Sütlüce’de faaliyet göstermektedir. Ticaret Kuluçka, mevcut pazara hâkim, pazara giriş konusunda gerekli bilgi birikimi ile donatılmış, başarılı ve vizyoner girişimciler yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Bu sayede ise teknoloji tabanlı şirket sayısının arttırılmasını misyon edinmiştir.

Uluslararası girişimci olma fırsatı

Çözüm ortaklarından New York’ta kurulmuş olan Beba Inovation & Foundation desteğiyle girişimler uluslararası alana açılma imkanı yakalayabilecekler. Program kapsamında başarılı olan bir girişimci New York’ta ücretsiz girişimcilik eğitimi alarak uluslararası ekosistemi yakından tanıma olanağı bulabilecek.

Ticaret Kuluçka’da çok yönlü bir program sunulacak

Ticaret Kuluçka’da girişimcilere program kapsamında ücretsiz birebir danışmanlık ve mentorluk hizmeti (Hukuki Süreçler, Finansman ve Muhasebe Yönetimi, İş Geliştirme Yöntemleri, Pazarlama ve Markalaşma, Fikri Mülkiyet Hakları, Girişimci Koçluğu), çalışma alanı tahsisi, kapalı ofis olanağı sağlanacak. Girişimciler yatırımcı ağlarına erişim, İstanbul Ticaret Odası ve Teknopark İstanbul ile işbirliği imkanı yakalayabilecek.

Kuluçkada yer alan tasarım stüdyosundan (Tasarım programları ile 3B yazıcı ve 3B tarayıcı kullanımı) ücretsiz faydalanabilecekler.

Ayrıca isteyen girişimcilerin görselleştirme uzmanlığı (3D MAX programı) ile 3 boyutlu katı model (Solidworks) tasarımı eğitimlerinden yararlanmaları sağlanacak. Ar-Ge tabanlı girişimler akademisyen desteğinin yanı sıra fon kaynağı sağlayabilecek hibe destek programlarına başvuru için projelendirme desteğinden de yararlanabilecek.

Başvurmak için: tto.ticaret.edu.tr/kulucka-merkezi/

Güncel İçerikler