Samsung Galaxy Note 8 gerçekleştirilen lansmanda tanıtıldı

Hepimizin de bildiği gibi geçtiğimiz yıl Samsung için talihsizliklerle dolu bir yıl oldu. Note 7’lerin patlaması, ardından gelen karışıklık ve yaklaşık 1 milyon telefonun piyasadan toplatılması… Bütün bu olaylar Samsung için geri dönülmez bir PR sorununa yol açmış gibi görünse de Samsung yeni telefonuyla bu şansızlığına bir son vermek konusunda kararlı.

Bugün New York City’de düzenlenen büyük bir etkinlikle Galaxy Note 8 tanıtıldı. Yeni Galaxy’nin ekranının bir önceki modele göre daha büyük olduğu dikkat çekti.Telefonda değişen tek şey boyutu değil. Şirket, daha gelişmiş bir görüntü kalitesi için gerçek bir geniş açılı mercek ile telefona kamerasını (12 megapiksel) birleştirdi.

Her şeyin ötesinde şirketin, bu modelde özellikle güvenlik kontrollerine dikkat ettiği görülüyor. Telefonun kasasının yenilendiği ve darbelere daha dayanıklı hale getirildiği lansmanda dikkat çeken noktalardan biri.

Geçen seneki talihsizliklere rağmen Samsung, bu yıl bir müşteri memnuniyeti sorunu yaşamayacağından emin. Hatta bunu ispatlamak için Note 8’in aslında ne kadar iyi bir telefon olduğunu ve müşterilerin onları teslim ederken ne kadar zorlandığına dair videolar yayınladılar.

Ön siparişlerini yarından itibaren toplayacak olan Samsung Galaxy Note 8’nin dağıtımına ise 15 Eylül’de başlayacak.

Güncel İçerikler