Global yetenek çözümleri platformu Pulsifi, idenfit ortaklığı ile Türkiye pazarına girdi

150 yıllık köklü geçmişiyle personel devam kontrol sistemlerinde ve insan kaynakları yönetimi süreçlerinde öncü rolü üstlenen yerli teknoloji şirketi idenfit, dijital dönüşümde büyük bir adım daha atıyor.

Global çapta büyük yatırımlar alarak hızla büyüyen ve küresel pazarda liderlik yolunda ilerleyen idenfit, 57 ülkede aktif olarak kullanılan ve değerlendirme merkezi çalışmalarıyla tanınan Pulsifi ile stratejik bir ortaklık kuruyor.

Bu ortaklık ile idenfit‘in insan kaynakları süreçlerini dijitalleştirme alanındaki uzmanlığı ve Pulsifi’nin gelişmiş envanter yönetim sistemleri bir uygulama altında buluşuyor. idenfit, Türkiye’deki firmaların insan kaynakları ve personel devam kontrol süreçlerini bir üst seviyeye taşırken, Pulsifi’nin kapsamlı envanter çözümleri bu süreçlerin verimliliğini en üst düzeye çıkaracak.

Yetenekleri yakalayıp elde tutmanın her zamankinden daha önemli olduğu günümüz şartlarında bu ortaklık, insan kaynakları uzmanlarına stratejik kararlar alma noktasında eksiksiz destek sağlayacak. Pulsifi’nin ileri düzey veri analitiği ve yetenek değerlendirme araçları, idenfit’in kapsamlı insan kaynakları çözümleriyle birleşiyor.

Bu iş birliği, insan kaynakları profesyonellerine zamandan tasarruf sağlayarak daha stratejik ve katma değer yaratan çalışmalara odaklanma imkanı tanıyacak.

idenfit ve Pulsifi’nin bu güçlü iş birliği, iş dünyasında yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Türkiye’deki işletmeler, bu yenilikçi çözümlerle geleceğin iş dünyasında rekabet avantajı kazanıyor.

Güncel İçerikler