Yapay zeka destekli yerli satın alma platformu Team Procure, 100.000 tedarikçiye ulaştı

Şirketlerin tedarik zinciri süreçlerine çözümler üreten yerli girişim Team Procure, bugün 100 bin tedarikçiye ulaştığını duyurdu.

2019 yılında Onurhan Öztürk tarafından kurulan ve GBA yatırımcıları Fırat İşbecer, Fatih İşbecer, Melih Ödemiş, Umur Özal, Arif Akdağ, Ata Uzunhasan ve Kurtuluş Eker’den yatırım alan global tedarik zinciri yönetimi platformu TeamProcure (eski adıyla Jetract), bugün itibariyle yüz bininci tedarikçisini başarılı bir şekilde sistemine dahil ederek önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Ulaştıkları önemli başarıyla ilgili konuşan Onurhan Öztürk “58 farklı ülkeden yüz bin tedarikçi, platformumuzu tercih ederek iş süreçlerini dijitalleştiriyor ve global ölçekte işbirliği fırsatlarına erişim sağlıyor” dedi.

TeamProcure, tedarik zinciri süreçlerini daha verimli hale getirirken, geniş tedarikçi ağıyla şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak için bir platform sunuyor. Yapay zeka desteğiyle, firmaların çok hızlı entegre olmasını sağlayan TeamProcure, satın alma personellerinin takip yükünü yarı yarıya azaltırken, tedarikçi firmaların da ihalelere katılımını kolaylaştırıyor.

TeamProcure Cirosunun yüzde 70’i yurt dışından

TeamProcure, her sektörden farklı büyüklükteki şirketlere satın alma platformu hizmetini sunuyor. Başta Türkiye’deki inşaat şirketleri olmak üzere, büyük firmalara da hizmet sağlayan TeamProcure, ABD pazarında önemli müşterilere ulaşırken, cirosunun %70’ini de yurt dışı pazarlardan sağlıyor.

TeamProcure’un ulaştığı noktayla ilgili konuşan Fatih İşbecer verdiği demeçte;

“TeamProcure’un en örnek alınması gereken yönü, denemelere açık bir ekip olmaları ve Silikon Vadisi’nde ‘killer product’ olarak bilinen ‘mükemmel ürün’ kavramının peşinden gitmeleri. Bu sayede, geniş bir müşteri yelpazesine hitap etmeyi başarıyorlar. Yakın zamanda bu girişim hakkında daha güzel haberler de duyacağız.” dedi.

Güncel İçerikler