Yerli girişim Vagon ile oyun motoru Unity, interaktif 3D deneyimleri tarayıcıya taşıdıkları iş birliğini duyurdu

Türk girişimciler tarafından 2019 yılında Kaliforniya merkezli kurulan teknoloji girişimi Vagon, oyun motoru Unity ile interaktif 3D deneyimleri tarayıcı üzerinden deneyimlenebilir hale getirmek için yaptığı iş birliğini duyurdu.

Kaliforniya merkezli bulut teknolojileri girişimi Vagon ile oyun motoru Unity, donanım engellerini ortadan kaldırarak interaktif 3D deneyimleri tarayıcı üzerinden deneyimlenebilir hale getirmek için yaptığı iş birliğini duyurdu.

Bu iş birliğiyle, Vagon Streams bu alandaki ilk Unity onaylı çözüm oldu. Vagon ekibinin yayınladığı eklentiyle birlikte geliştiriciler Unity arayüzünden çıkmadan deneyimlerini, sınırsız sayıda kullanıcıya yüksek performansta ulaştırabilecekler.

Türk girişimciler tarafından 2019 yılında Kaliforniya merkezli kurulan teknoloji girişimi Vagon, kullanıcıların herhangi bir cihazda grafik yoğun uygulamaları tarayıcı üzerinden çalıştırmalarını sağlayan farklı teknolojik çözümler sunuyor. Profesyoneller ve stüdyolar, iş yapış süreçlerini yüksek performanslı donanımlarla hızlandırmak için dünya genelinde Vagon’un bulut bilgisayar ve uygulama yayını servislerini kullanıyor.

Yapay zeka bazlı 3D motorlarıyla birlikte sanal ortamlar oluşturmanın hızlandığı bu günlerde Vagon, internetin bir sonraki nesli olan 3D Web için altyapı çözümü olmayı hedefliyor.

Bu iş birliği üreticiler için ne anlama geliyor?

Vagon Streams, oyunlar, mimari görselleştirme projeleri, ürün demoları, simülasyonlar ve sanal dünyalar gibi tasarımların yüksek performanslı NVIDIA GPU’ları kullanılarak gerçek zamanlı bir şekilde deneyimlenebilmesini sağlıyor. Vagon’un NVIDIA ile mevcut partnerliği mobil cihazlar ve tabletlerden düşük özellikli bilgisayarlara kadar tüm cihazlarda yüksek çözünürlüklü, sürükleyici bir görsel kalite sağlıyor.

Unity kullanan oyun geliştiricileri, projelerini test etmek ve son kullanıcıya ulaştırmak için Unity Asset Store’dan bu eklentiye erişebilir ve Vagon.io üzerinden hemen test edeblir.

Güncel İçerikler