Yerli girişim Ingosa, Londra’da gerçekleştirilen AntiCon Martech ve SalesTech Pitch Off’ta birinci oldu

Reklam teknolojileri alanında üretken yapay zeka destekli diyalog bazlı bannerlar ile öncülük eden girişimlerden Ingosa, AntiCon Martech ve SalesTech Pitch Off’ta birincilik ödülünü kazandığını büyük bir heyecanla duyurdu.

  • Pazarlama ve satış teknolojilerine odaklanan bu önemli etkinlik, 23 Mayıs’ta Londra’da gerçekleşti.

Ingosa, işletmelerin, pazarlamacıların ve reklam ajanslarının saniyeler içinde ilgi çekici, dönüşüm odaklı reklam metinleri ve diyalog bazlı reklam kreatifleri (banner) oluşturmasına yardımcı olan bir reklam teknolojisidir. Bu devrim niteliğindeki yaklaşım, geleneksel bannerlara göre 10 kat daha fazla etkileşim sağlayarak, satın alma niyetini ve marka hatırlanabilirliğini artırıyor ve çerezsiz bir dünyada birinci taraf veri toplamayı kolaylaştırıyor.

Ingosa’nın Kurucu Ortağı ve CEO’su Gökçe Duman verdiği demeçte; “Bu denli saygın bir jüri paneli tarafından tanınmaktan onur duyuyoruz,” dedi. “Bu zafer, ekibimizin sıkı çalışmasının ve reklam endüstrisini dönüştürme potansiyeline sahip konuşma tabanlı yapay zekanın bir kanıtıdır.”

Duman, “Londra AntiCon’dan aldığımız bu ödül, teknolojimizin pazarlama ve ötesinde ne kadar ileri gidebileceğini sürdürülebilir şekilde yenilik yapma ve sınırları zorlama azmimizi pekiştiriyor.”

Ingosa, AdTech endüstrisinde ilerlemeye devam ederken, işletmelerin müşterileriyle olan etkileşimlerini nasıl şekillendirdiğine dair standartları yeniden belirliyor.

Güncel İçerikler