Global melek yatırım ağı Decacorn Angels, Duygu Eren liderliğinde Türkiye’deki faaliyetlerine başladı

Kuzey Amerika ve Avrupa’da yatırım ofisi bulunan, yenilikçi ürünler ve çözümler geliştiren pre-seed - A seri aşama arasındaki girişimleri decacorn olma yolunda desteklemeyi amaçlayan Decacorn Angels, faaliyete başladı.

Güçlü ve tecrübeli ekibiyle yola çıkan Decacorn Angels, yenilikçi ürünler ve çözümler geliştiren girişimleri decacorn olma yolunda desteklemeyi hedefliyor. Decacorn Angels, küresel olarak yetenek ve sermaye bulmak için Kuzey Amerika ve Avrupa’da faaliyet gösteriyor.

Decacorn Angels, global çapta en iyi anlaşma akışına erişim sağlarken, her ay 200 başvuru alarak, bugüne kadar 10 yatırım tamamladı.

Girişim ekosisteminin büyümesini destekleme ve yatırım fırsatlarını kolaylaştırmayla misyonuyla, Decacorn Angels, yenilikçi girişimler ile vizyoner yatırımcılar arasındaki boşluğu kapatmayı hedefliyor.

Platform, girişimlerin işlerini detaylı olarak deneyimli melek yatırımcılar ile sunmalarına olanak tanıyan dinamik ve kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. Teknolojiyi ve sektör uzmanlığını devreye sokarak, Decacorn Angels veri tabanı yatırım sürecini hızlandırarak yatırımcıların gelecek vaat eden girişimleri keşfetmelerini, değerlendirmelerini ve finanse etmelerini kolaylaştırıyor. Decacorn Angels, yıkıcı teknolojilerin ve çığır açan girişimlerin büyümesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Decacorn Angels CEO’su Duygu Eren konuyla ilgili verdiği demeçte;

“Global şubelerimizin sunduğu fırsatların yanı sıra, yenilikçi etkinlikler, dinamik ağ oluşturma fırsatları ve kapsamlı eğitim kaynakları aracılığıyla yatırımcılar ve girişimciler arasında güçlü ilişkiler geliştiriyoruz. Decacorn Angels’ta girişimcinin yolculuğuna saygı, kültürümüzün özünde yer alıyor. Yatırımlarımıza, ilk başvurudan yatırım sürecine kadar kuruculara gerçekten yardımcı olma hedefiyle yaklaşıyoruz. Aylık yatırım toplantılarımızla geleceğin Decacorn’ları olma potansiyeline sahip girişimcileri bir araya getiriyoruz. Decacorn Angels olarak teknolojik olarak savunulabilir, para kazanma yolları açıkça tanımlanmış startup’ları sunuyoruz. Yatırımcı portföyümüz, şirketini exit etmiş deneyimli girişimcilerden ve farklı sektörlerden oluşuyor. Decacorn Angels, anlamlı bağlantıların ve ortaklıkların gelişmesi için fırsatlar yaratarak ağ oluşturma, işbirliği ve bilgi paylaşımı için bir merkez görevi görüyor. Desteklediğimiz şirketlerin, genellikle risk sermayesi finansmanı da gerektirecek büyük büyüme planları var. Endüstrileri dönüştürecek ve sektörden bağımsız kalacak fikirlere odaklanıyoruz.

Ayırt edici özelliklerimiz ise; benzersiz girişimcileri seçmek, küresel erişim ve kapsayıcılık, derin teknoloji odaklılığı ve yatırımcı eğitimi ve güçlendirilmesi.”

Decacorn Angels melek yatırım ağı olmakla da kalmayacak. Platform çatısı altında oluşturulan DecaClub ile ayrıcalıklı yatırımcı üyeleri, dünyanın Silikon Vadisi gibi yaratıcı merkezlerine düzenlenecek gezilere, yabancı yatırımcıları tanıma ve dünya çapında düzenlenen özel etkinlik ve organizasyonlara da katılma fırsatı yakalayacak.

Decacorn Angels, decacorn olma yolunda yenilikçi ürünler ve çözümler geliştiren erken aşamadaki girişimleri desteklemeyi amaçlıyor. Yatırım yapmanın hem sanat hem de bilim olduğuna ve güçlü bir topluluğun girişimleri desteklemek için doğru altyapının oluşturulmasına yardımcı olabileceği amacıyla yoluna devam ediyor. Her ay düzenlenen yatırım toplantılarımızla geleceğin Decacorn’ları olma potansiyeline sahip girişimcileri bir araya getiren Decacorn Angels, melek yatırım alanında her biri kendi uzmanlık alanında uzmanlaşmış deneyimli yatırımcılardan oluşan bir ağ. Decacorn Angels, sadece finansman değil, girişimlerin toplum ve dünya üzerindeki olumlu etkilerini de ön planda tutuyor. Bu nedenle sadece yatırım yapmakla kalmıyor, aynı zamanda girişimcilere danışmanlık ve yardım sağlayarak destek olmayı ve büyümelerini hızlandırmayı amaçlıyor.

Güncel İçerikler