Paribu, web3 ve blokzincir odaklı medya şirketi Kriptomeda’yı satın aldı

Cointelegraph Türkiye, Coinkolik.com ve BTCHaber’i tek çatı altında birleştiren Paribu, Türkiye’nin önde gelen web3 ve blokzincir medya şirketlerinden Kriptomeda‘yı bünyesine dahil etti.

Yapılan açıklamaya göre Paribu, Kriptomeda ile birlikte bağımsız ve tarafsız bilgiye erişimi kolaylaştırmaya, her daim sektöre öncülük eden adımlar atmaya ve doğru bilginin kaynağı olmaya devam etmeyi planlıyor.

Kriptomeda, 2019 yılından bu yana sektöre doğru bilgiyi hızla sunan, 5000’den fazla özel haber yapmış, toplam görüntülenme sayısı 35 milyonu geçen bir şirket olarak, Paribu’nun bünyesinde daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Bu satın alma anlaşması ile Kriptomeda ekibi her zaman olduğu gibi bağımsız yapısını koruyarak yayın hayatını aynı tarafsızlık ile sürdürecek.

Kriptomeda direktörü Eray Dengiz verdiği demeçte;

1Türkiye’nin lider web3 ve blokzincir medya şirketi olarak, Paribu ile yollarımızı birleştirmek bizi son derece sevindiren bir gelişme. Birlikte çok daha güçlü yol alacağımıza olan inancım tam. Ufuk açıcı ve yenilikçi projeler yapmaya hazırız. Her zamanki bağımsız ve tarafsız yayıncılık anlayışımızla milyonları doğru bilgiye ulaştırmaya devam edeceğiz.”

Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral ise demecinde:

“Kriptomeda’yı bünyemize dahil etmekten ötürü mutluluk duyuyoruz. Doğru bilginin kaynağı olma hedefimiz doğrultusunda, sektörün en önemli yayın şirketinin faaliyetlerini Paribu bünyesinde devam ettirecek olması, önemli bir dönüm noktası. Birlikte hayata geçireceğimiz projeler için heyecan duyuyoruz.”

Güncel İçerikler