DOMiNO Ventures’tan yapay zeka odaklı hızlandırma programı: BetterFuture AI

BetterFuture AI Hızlandırma Programı, Doğu Avrupa ve Orta Asya'daki yapay zeka girişimlerini destekleyerek küresel pazarda ölçeklenmelerine destek olmayı hedefliyor.

Yapay zeka, Web3 ve Gaming odaklı teknoloji girişimlerine yatırım yapan Hollanda merkezli erken aşama risk sermayesi fonu DOMiNO Ventures, yeni hızlandırma programı BetterFuture AI‘ı duyurdu.

Amsterdam, İstanbul, Estonya, Polonya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Özbekistan ofisleriyle küresel çapta faaliyet gösteren DOMiNO Ventures stratejik yatırımlarını hızlandırma programı ile güçlendirmeyi hedefliyor.

BetterFuture AI Hızlandırma Programı, Orta Asya ve Kafkaslar’daki erken aşama yapay zeka girişimlerine 8 haftalık bir eğitim içeriği ile çeşitli yetkinlikler kazandırarak global büyümeye teşvik etmeyi amaçlıyor. Programa katılan girişimciler, günümüzün rekabetçi girişimcilik ekosisteminde fark yaratabilmek için gerekli olan teknik ve sosyal becerileri kazanacakları yoğun bir eğitime tabi tutulacak.

Program hem yerel hem de global ortakların işbirliğinden faydalanıyor. Başlıca katkıda bulunanlar arasında akademik rehberlik ve mentorluk sağlayan Westminster Üniversitesi uluslararası networkü ile Danimarka merkezli Creative Business Network, lokal pazar penetrasyonları ile IT Park, Sabah.Hub, Impact Hub Tiflis, Astana Hub, Future Laboratory ve Startup Central Eurasia, ABB Innovation Center, Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi (TRAI) ve daha bir çok partneri saymak mümkün.

BetterFuture AI Hızlandırma Programı ile Etki

Yapay zeka alanında önemli bir etki yaratmayı hedefleyen erken aşama girişim kurucuları için BetterFuture AI Hızlandırma Programı bölgedeki tek yabancı hızlandırma program olarak dikkat çekiyor. Global büyüme odağı ile hazırlanan program, Orta Asya ve Kafkaslar’daki girişimlerin büyümesini ve başarısını hızlandırmak için tasarlanmış benzersiz kaynaklar sunuyor.

BetterFuture AI ile Kapsamlı Mentorluk Deneyimi

Program, girişimlere çeşitli ve deneyimli bir global mentorluk ağına erişim sunuyor. Birbirlerini tamamlayan öz geçmişlere sahip mentorlar girişimcilere farklı konularda pratik bir yaklaşım ile çeşitli konularda eğitimler verecekler. Programın kapsamlı içeriği sayesinde girişimciler teknik yeterliliklerini artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerini ve liderlik becerilerini de geliştiriyor olacaklar. Bu bütünsel yaklaşım, katılımcı girişimlere sürdürülebilir büyüme ve başarıya ulaşmak için ihtiyaç duydukları araçları sağlayarak global pazarda güçlü oyuncular olmalarına destek olmayı hedefliyor.
BetterFuture AI Hızlandırma Programı için başvurular başladı.

Güncel İçerikler