Webtekno, Mediazone tarafından satın alınıyor

Kaan Kayabalı liderliğinde çalışmalarını sürdüren Mediazone, yeni bir satın almasını daha duyurdu. En son Mynet'i bünyesine katan şirket, şimdi de Webtekno'yu satın aldı.

Onedio, Mynet, Maçkolik, TVEkstra gibi internet platformlarını bünyesine katan Kaan Kayabalı liderliğindeki Mediazone, güvenilir bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Webtekno‘yu satın alıyor.

  • Satın almanın imzalarının Pazartesi günü atılması bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre de İzmirli herkesin yakından tanıdığı seri girişimci ve yatırımcı İbrahim Akman, 1.5 milyon dolarlık bir yatırımla Mediazone’un hissedarlarından biri oluyor. Akman, Masomo ve Teknostore’dan sonra üçüncü exit’ını da Webtekno ile yapmış oldu.

Webtekno hakkında bilgi vermek gerekirse;

Webtekno, İzmo Bilişim’in 2013 yılında İzmir merkezli bir proje olarak hayata geçirilmiştir. Dünya ve Türkiye gündeminden teknoloji ve oyun haberlerini, herkesin anlayacağı bir dil ile kullanıcılarına sunmayı misyon edinmiştir. Teknolojik ürünler ve oyunlar hakkında samimi ve yalın bir sunum anlayışı ile video incelemeleri yapar, sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini teknoloji dünyası hakkında bilinçlendirmeyi amaç edinir. Webtekno, tarafsız bir teknoloji haber portalı olarak kendini konumlandırıyor, içeriklerini kendi yazar kadrosu ve şirketine bağlı freelancer yazarlar ile üretiyor.

Satın almanın detaylar resmen açıklandığında yeni bir haber ile size duyuracağız. Ayrıca Mediazone’un da internet dünyasındaki satın almalarının devam edeceğini biliyoruz.

Güncel İçerikler