Finansal teknoloji şirketi AKÖde, Tosla markası ile yeni bir dönüşüm başlattı

Finansal teknoloji şirketi AKÖde, Tosla ile işin rengi değişiyor diyerek marka dönüşümünü ve yeniliklerini düzenlenen etkinlikle duyurdu. Tosla “Cebin, senin ve işin için” söylemi ile bireysel kullanıcılara sunduğu dijital finansal çözümlerin yanı sıra dönüşüm kapsamında artık işletmelere de hizmet sağlıyor.

Yüzde yüz Akbank iştiraki olan Türkiye’nin finansal teknoloji şirketlerinden AKÖde, Tosla markası ile iş dünyası ve finans sektöründe kendi çapında bir dönüşüm başlatıyor.

Bireysel dijital finans çözümlerinde beş milyondan fazla kullanıcıya verdiği hizmetle Tosla, yeni stratejisi kapsamında bireysel kullanıcıların yanı sıra şimdi artık KOBİ’lere, ticari ve kurumsal firmalara da hizmet sunacak.

“Cebin, senin ve işin için”

“Cebin, senin ve işin için” söylemi eşliğinde Tosla’da yaşanan dönüşümü aktarmak üzere düzenlenen etkinlik, AKÖde Genel Müdürü Emel Arseven sahipliğinde 21 Şubat Çarşamba günü Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

Dünyada ve ülkemizde finans sektöründe yaşanan teknolojik gelişmelere paralel olarak 6 yıl önce faaliyete başlayan AKÖde, bir yıl sonra Tosla markasıyla gençlerin finansal ihtiyaçlarını karşılayan girişimiyle ilk adımını attı. Yeniliklere açık hedef kitleye hitap eden bir marka olan Tosla, mobil uygulama üzerinden sağladığı hizmetlerle müşterilere bir ödeme deneyimi sunuyor.

Tosla bireysel kullanıcılara sunduğu finansal çözümlere ek dönüşüm kapsamında işletmelere sağladığı çözüm ve hizmetlerin tamamını Tosla İşim adı altında sunuyor. Bu yeni ve farklı iş modeli ile KOBİ’ler ve girişim ekosistemi başta olmak üzere işletmelerin finansal hayatları destekleniyor. Tosla İşim hizmet sağlayıcı olarak farklı çözümlerin uygulama ve programlama arayüzlerini (API) tek noktadan sağlayarak firmalara hızlı ve kolay uyumlanan çözümler sunuyor.

Tosla İşim, işyerlerine sunduğu ödeme alma deneyimine yeni çözümler getiriyor. E-ticaret ve uzaktan ödemede, Link ile Ödeme, Sanal POS, fiziksel ödemede Yazar Kasa POS e alternatif ödeme çözümü olarak Kredi ile Ödeme Geçidi Tosla İşim’in bugünkü çözümleri.

Güncel İçerikler