İnsan kaynakları ve iş gücü yönetimi platformu idenfit, 1.5 milyon dolara yakın yatırım aldı

İnsan kaynakları ve işgücü yönetimi platformu idenfitPragma Capital Partners liderliğindeki yatırım turunu başarıyla kapattı.

1.5 milyon dolara yakın tutarda gerçekleştirilen bu yatırım turuna; Türkiye Kalkınma Fonu, DOMiNO Ventures, StartersHub, Datassist, Ersoy Kiraz ve Barış Çakmakçı da katıldı. Girişim bu yatırımla birlikte, şirketin uluslararası arenada büyümesini hızlandırma ve ürün platformunu geliştirme hedeflerine destek olarak kullanmayı hedefliyor.

İdenfit’in kurucusu Nazım Onur Bayındır, yeni aldıkları yatırımın uluslararası pazarlardaki büyüme ve ürün platformunun geliştirilmesi noktasında destek sağlayacağını belirtti. Bayındır, küresel çapta bir insan kaynakları ve iş gücü yönetim platformu oluşturma konusunda büyük bir iş birliği yapmanın mutluluğunu ifade ederek, heyecanla çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

İdenfit, insan kaynakları yönetimine bütüncül bir yaklaşım kazandırıyor ve İK departmanlarının tüm süreçleri tek bir platformda yönetmelerine olanak sunuyor. idenfit, zaman ve vardiya yönetiminden izin ve performansa kadar geniş bir yelpazede İK süreçlerine pratiklik kazandırıyor. Böylece şirketlere karlılık, müşteri memnuniyeti ve şeffaflık vaat ediyor.

Güncel İçerikler