Peopleoma’nın kurucusu Mustafa İçer, Kolay İK exit’ından sonra idenfit’e CBDO olarak geçti

idenfit, insan kaynakları yönetimi alanındaki önemli isimlerden Mustafa İçer'in şirkete dahil olmasıyla yepyeni bir döneme başlıyor.

Mustafa İçer, bulut tabanlı insan kaynakları yazılımı idenfit’te Chief Business Development Officer (CBDO) olarak çalışmaya başladı. İçer, bir süre önce Kolay İK tarafından satın alınan Peoploma’nın kurucusuydu.

İdenfit, ölçülebilir ve şeffaf İnsan Kaynakları Yönetimi süreçleri için öncü dijital bir İK platformu olarak öne çıkıyor. İdenfit’in İş & Ürün geliştirme ve İnsan Kaynakları operasyonları, İçer’in liderliğinde yürütülecek.

İdenfit, birbirini tamamlayan, kullanımı kolay, dinamik ve esnek modülleriyle insan kaynakları ve işgücü yönetimi süreçlerinde pratik bir çözüm sunuyor. İnsan kaynakları yönetimine bütünlük kazandıran idenfit, İKY departmanlarının zaman tasarrufu yapmalarını sağlayarak, değer yaratan faaliyetlere odaklanmalarına destek oluyor. İKY süreçlerini baştan sona tek bir platform üzerinde etkili bir şekilde yönetme imkanı sağlıyor.

Mustafa İçer kimdir?

Mustafa İçer, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunu olup, kariyerine QNB Finansbank/IBTech’te başlamıştır. İş Bankası/Softtech’te Çalışan Deneyimi ve İnsan Kaynakları Analitiği departmanlarında müdür olarak görev almıştır. İki HRTech girişimi deneyimine sahip olan İçer, son girişimi olan Peopleoma’dan exit yapmıştır.

İçer, Türkiye’de yetenek açığının kapatılmasını desteklemek amacıyla Anadoludan yazılım mühendisi yetiştirme programları düzenleyerek, üniversite işbirlikleri kuruyor. Ayrıca, Webrazzi/Crenvo İK bünyesinde Uygulamalı İK analitiği eğitimi veriyor, genç startup girişimcilerine ve yeni başlayan İK profesyonellerine gönüllü mentörlük yapıyor. İçer, akademi-sanayi işbirliği ile şirketlerde işe yerleşmeyi hedefleyen programlar düzenleyerek bu alandaki köprüleri güçlendiriyor.

Güncel İçerikler