Yerli mobil oyun ve uygulama yayıncısı Byterise, 7 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Oyun ve uygulama geliştiricilerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış 360 derece mobil uygulama pazarlama hizmeti sunan Byterise, tohum öncesi turda 7 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yatırım tutarının paylaşılmadığı tura; VLMedia ve melek yatırımcı Moris Alhale katıldı.

Mobil uygulama ve oyun dünyasında gelecek vaadeden ve projelerini hızla yürüten girişim, 10’dan fazla studyoya hizmet veren Byterise; ürün optimizasyonu, pazarlama, bütçe yönetimi ve finansman desteği veriyor ve yapay zeka sistem altyapıları sağlıyor.

Şirketin yaklaşımı, gelişmiş yapay zeka teknolojisini sektöre özel uzmanlıkla birleştirerek uygulamalarının pazarda lider olmasını sağlamak.

Byterise’ın stratejik çözüm ortağı ClickRising, kullanıcıları mobil oyun ve uygulamalarla buluşturan, kullanıcının uçtan uca takibini yapan ve ROAS garantili kullanıcı kazanımı sağlayan teknolojik bir yazılım. Kullanıcı kalitesini baştan uca ölçerek ve kullanıcı maliyeti optimizasyonu ile Byterise’a risksiz bir rekabet avantajı sağlıyor.

2023 Ağustos ayında İstanbul’da kurulan Byterise’ın kurucuları arasında oyun, uygulama, pazarlama ve yazılım sektörünün deneyimli isimlerinden Serkan Turan, Mert Turgut, Göktuğ Gümüş ve Umut Gümeli yer alıyor.

Girişim, şeffaflık ve inovasyona bağlılığıyla öne çıkıyor. ByteRise, kullanıcı odaklı, yüksek kaliteli, yapay zeka destekli uygulamalar sunarak uygulama yayıncılığını yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Güncel İçerikler