Yakup Sezer liderliğinde kurulan Pionr, fintech uygulaması Norma’yı satın aldı

Yakıp Sezer liderliğinde kurulan Pionr, küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansal ihtiyaçlarını tek bir yerden yönetmelerini sağlayan fintek uygulaması Norma’yı satın aldı.

Finansal teknoloji girişimleri kuran, bu girişimleri geliştiren ve büyümeleri için gerekli stratejilerle aktif olarak güçlendiren girişim kurucu teknoloji şirketi Pionr, KOBİ’lerin farklı ihtiyaçlarını karşılamayı ve karşı karşıya kaldıkları zorlukların kolayca üstesinden gelmelerini sağlamayı amaçlayan finansal teknoloji uygulaması Norma’yı satın aldı. Pionr, Norma ile birlikte 2024 yılında 20.000 ticari işletmeye ulaşmayı hedefliyor.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin günlük finansal operasyonlarını tek bir platform üzerinden yönetmelerine olanak tanıyan Norma, şirket kuruluşu, sanal ofis, ticari hesap açılışı, para transferi, gelir- gider yönetimi, fatura oluşturma ve tüm bankacılık hesaplarını yönetme gibi birçok işlemi kolayca ve zahmetsizce gerçekleştirmelerini sağlıyor.

KOBİ’lerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamada öncü bir güç olan Norma’nın Pionr bünyesine katıldığını açıklamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Pionr Kurucusu Yakup Sezer verdiği demeçte;

“Şahıs firmaları ve KOBİ’ler finansal hizmetlerin kapsamlı dünyasında kendilerini giderek karmaşıklaşan bir ortamda buluyor. Bu, gereksiz maliyetlerin yanı sıra işletmelerin kendi işlerine odaklanamamaları nedeniyle verimliliklerinin düşmesine neden oluyor. Bu stratejik hamle, KOBİ’lere yönelik devrim niteliğindeki finansal hizmetlerin bir başlangıcı. Norma’nın yenilikçi yaklaşımı ve Pionr’ın vizyonu işletmelerin kendi temel faaliyetlerine odaklanmalarına ve ihtiyaç duydukları hizmetlere kolayca erişebilmelerini sağlıyor. Bu satın alma, sadece kendi büyümemizi desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda müşterilerimize daha fazla değer sunma taahhüdümüzü güçlendirecek.” dedi.

Pionr; gelecekte, finansal hizmetlerden danışmanlığa kadar geniş bir yelpazedeki destekleri kapsayacak şekilde küçük işletmelerin gelişimine katkıda bulunacak çeşitli faaliyetler ve programlar başlatmayı planlıyor.

Güncel İçerikler