Meta ve Game Factory iş birliğiyle oyun girişimlerine özel program: Meta Game On

Game Factory, Türk oyun geliştirme endüstrisinin öncüsü olarak, Meta işbirliğiyle ilk kez gerçekleştirilecek olan Meta Game On adlı ileri düzey mobil oyun stüdyolari için tasarlanmış premium programını başlatıyor.

Ocak ayında başlayacak ve 3.5 ay devam edecek programa katılmak istiyorsanız, 5 Ocak 2024’e kadar başvuru yapmalısınız.

Game Factory ve Meta’nın güç birliğiyle hayata geçirilen bu yenilikçi program, Türk mobil oyun geliştirme endüstrisini potansiyelini daha da artırmak ve oyun stüdyolarını küresel bir perspektifle desteklemeyi hedefliyor. “Meta Game On” programı, oyun büyümesine odaklanan benzersiz bir premium program deneyimi sunacak ve katılımcılara Meta’nın dünya çapındaki geniş kaynaklarına erişim imkanı sağlayacak.

Bu programın katılımcıları, Meta’dan gelen özel mentorluk ve avantajlarla birlikte, oyun büyüme konusundaki oturumlarla bir araya gelecekler. Program, oyunlarını hızlı bir şekilde büyütmek isteyen ve yeni pazarlara açılmayı hedefleyen ileri düzeydeki oyun stüdyolarını hedefleyerek sektöre yeni bir soluk getirecek.

Meta Game On, katılımcılara stratejik büyüme konseptlerini öğretirken, etkili medya planlaması üzerine de odaklanacak. Program sayesinde, oyunlarını daha geniş kitlelere ulaştırma ve büyüme potansiyelini artırma konusunda katılımcılar becerilerini geliştirme şansına sahip olacaklar.

Meta Game On programı, güçlü partnerlikler ve sektördeki önde gelen firmaların destekleriyle güçlenecek. Deloitte, danışmanlık ve eğitimlerle katılımcılara yönlendirme sağlarken, programın bir parçası olarak yer alan başarılı girişimciler, Ludus Ventures, Boğaziçi Ventures gibi VC’ler ve yatırımcılar kişisel deneyimlerini paylaşarak değerli network fırsatları sunacak.

Unity, reklam gelir kazanımı konusunda özellikle mentörlük ve eğitim oturumlarıyla program katılımcılarına destek verecek ve tecrübe paylaşımlarında bulunacak.
Ayrıca Appmagic, Appnava, Balancy, Potensus gibi sektör liderleri de ürün kredileri, indirimler ve özel desteklerle katılımcılara teknik ve operasyonel avantajlar sunacak. GamesUp ve YTÜ Teknopark gibi önemli oyun geliştirme programları ve üniversiteler de programı destekleyerek katılımcılara benzersiz fırsatlar sunacaklar. Bu güçlü işbirlikleri, Meta Game On katılımcılarına endüstri liderlerinden doğrudan destek ve geniş bir uzmanlık ağına erişim imkanı tanıyacak

Geniş Perspektif, Geniş Başarı:

Meta Game On programı, sadece oyun geliştirme değil, aynı zamanda genel şirket yönetimi ve değerlendirme konularını da kapsayacak. Katılımcılar, program sayesinde oyun sektörü dışındaki başarı prensiplerini öğrenecek, şirketlerini daha etkili bir şekilde yönetme ve değerlendirme fırsatı bulacaklar.

Meta Game On Programı katılımcılarına sağlanacak avantajlar:

Meta Avantajları: Meta ile birlikte reklam stratejileri, kullanıcı edinimi optimizasyonu, reklam harcamalarını etkili bir şekilde yönetme ve gelir kazanımı süreçlerinde uzmanlaşma fırsatı.

Meta Ekibi İle Ofis Saatleri: Meta Game On katılımcıları, program süresince Meta’nın uzman ekibi ile birebir ofis saatlerinde buluşma ve sorularını iletebilme avantajına sahip olacak.

Büyüme Odaklı Oturumlar: Oyun büyümesi ve ölçeklenmesi ile ilgili özel oturumlarla bilgi ve deneyim kazanma imkanı.

Ürün Kredileri ve Ayrıcalıklar: Game Factory kredi paketlerinin yanı sıra Meta’dan 25000$’a varan reklam kredileri ve program partnerlerinin sağladığı diğer ayrıcalıklar ve ürün kredilerine ulaşım.

Özel Mentorluk ve Geniş Network: Meta ve Game Factory’nin mentor ağında bulunan deneyimli uzmanlarından alacakları özel mentorluk ile oyunlarını ve işlerini daha hızlı geliştirme fırsatı ile birlikte program ortakları, diğer stüdyolar, potansiyel yatırımcılar, servis sağlayıcılar ve endüstri liderleri ile bağlantı kurma ve işbirliği fırsatları.

Güncel İçerikler