Bundle, yapay zeka ile haber özetleme özelliğini duyurdu

Bundle, son dönemde yapay zekâya yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Bu kapsamda geliştirilen ve kullanıcılarla buluşan en son özellik ise kullanıcıların istediği içeriği yapay zeka ile anında özetleyebilmeleri.

Hepimiz farkındayız; gündemdeki önemli gelişmelerden, bilim ve teknolojiye, iş dünyasının nabzını tutmaktan kültür ve sanatın derin sularına derken, bugün internette tam bir bilgi bombardımanına tutuluyoruz. Gündemi sıkı sıkıya Bundle’dan takip eden kullanıcılar da 30’dan fazla kategoride 100’lerce farklı kaynak seçimiyle akış sayfalarında her gün sayısız gelişmeyle karşılaşıyor.

Haber akışını her bir kullanıcı için özel olarak yaratan, tık tuzağı başlıkları ortadan kaldıran, interaktif içerikler sayesinde merak ettikleri her soruyu yorulmadan yanıtlayan üretken yapay zekâ Bundle AI, Bundle kullanıcılarının dilediği haberi tek dokunuşla özetlerken, içerikte yer alan en önemli noktaları anında tespit ederek birkaç kısa maddede sıralıyor. Böylece okuyucular, Bundle AI ile özetledikleri içeriklerdeki satır başlarını ve kilit noktaları saniyeler içinde görebiliyor ve içeriğin ayrıntıları arasında kaybolmaktan kurtuluyor. Özellik aynı zamanda uzun bir içeriğin ilgi çekici olup olmadığını ve gündemde sahip olduğu önemi anlamalarını da kolaylaştırıyor.

Yapay zekânın gücüyle haber okuma deneyimini daha rafine, hızlı ve kolay hâle getiren Bundle’ı App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler