Dijital sağlık girişimi Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar yatırım aldı

Uzaktan sağlık hizmet çözümlerimizle sağlık kurumlarını ve profesyonellerini hızla dijitalleştirmeyi amaçlayarak 2021 yılında kurulan Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar  yatırım aldı.

Livemedy sağlığa erişimi daha demokratik hale getirmek için kullanıcılarına teknolojik çözümler sunmayı amaçlayan global bir uzaktan sağlık bilgi sistemidir. Livemedy ile kullanıcılar, internete bağlı oldukları sürece, tavsiyeye ihtiyaç duydukları her yerde ve her zaman doktor, diş hekimi, psikolog, diyetisyen ve veteriner hekimlere erişebilir, şikayetlerini %100 gizlilik içerisinde kayıt altına alınmadan paylaşabilirler.

Tüm Sağlık Kurumları, Livemedy Uzaktan Sağlık Bilgi Sistemi ile hızla T.C. Sağlık Bakanlığı’nın talep ettiği tüm özelliklere uygun bir şekilde uzaktan sağlık hizmeti vermeye başlayabilirler.

Livemedy’nin sağlık kurumlarına sunduğu ücretsiz hizmetler:

  • USBS Kurulum ve Entegrasyon
  • E-Tanı, E-Reçete ve E-Rapor Entegrasyonu
  • Veri Analizi ve Raporlama

Livemedy aldığı bu yatırımı, ekibin genişletme, Ar-Ge faaliyetlerini ve iş geliştirme çalışmalarını hızlandırma hedeflerini gerçekleştirme ve öncelikle Türkiye olmak üzerinde, ardından Avrupa ve Orta Doğu pazarlarına açılmak amacıyla kullanmayı planlıyor.

Konuyla ilgili kurucular verdikleri demeçte; “Yakın gelecekte, Livemedy çatısı altında yer alacak sayısız sağlık kurumu ile birlikte dünyanın en büyük dijital telesağlık platformu olma vizyonumuz doğrultusunda, sağlıkta sınırları ortadan kaldırmayı ve sağlığa erişimi demokratikleştirmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar bizimle olan ve bize inanan tüm yatırımcılarımıza özel bir teşekkür sunarken, bizimle birlikte yürüyen ve vizyonumuza katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza da minnettarız.” dedi

Güncel İçerikler