Pubinno, World Beverage Innovation Awards’da En İyi İçecek Teknolojisi ödülünü aldı

Yapay zekâ ve robotik alanında geliştirdiği akıllı servis çözümleri ile tüm dünyada ses getiren yerli girişim Pubinno, içecek sektörünün global çaptaki en prestijli ödüllerinden World Beverage Innovation Awards’da (Dünya İçecek İnovasyonu Ödülleri) “En İyi İçecek Teknolojisi” ödülünü aldı.

Restoran ve bar sektörü için yapay zekâ ve robotik tabanlı akıllı içecek teknolojileri geliştiren Pubinno’nun yenilikçi çözümleri tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Pubinno son olarak, içecek endüstrisinin en prestijli ödül organizasyonlarından olan World Beverage Innovation Awards’da (Dünya İçecek İnovasyonu Ödülleri) En İyi İçecek Teknolojisi ödülüne layık görüldü.

İngiltere menşeili FoodBev Media tarafından düzenlenen ödül töreni, sektörün en büyük fuarı olan ve bu yıl 28-30 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Numberg şehrinde organize edilen BrauBeviale Fuarı’nda gerçekleştirildi. Pubinno, Dünya İçecek İnovasyonu Ödülleri’nde aynı kategoride yarıştığı 100 milyar dolarlık şirket değerine sahip olan ABinBev gibi dev rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülünün sahibi oldu.

Braubeviale’de birincilik ödülü geldi

2015 yılında kurulan Pubinno, yapay zekâ ve patentli robotik teknolojileriyle, içecek sektörüne yönelik yüksek kalite standartlarında, daha verimli, daha hijyenik ve daha sürdürülebilir çözümler üretiyor. Yenilikçi şirketin geliştirdiği patentli teknolojiler ve çözümler, Amerikan Restoranlar Birliği’nin raporuna göre fıçı başına %23 olan zayiatı %2-3 seviyesine indirerek yüzde 20 ye varan verim artışı sağlıyor.

Kuruluşundan bu yana İngiltere’de Hospitality Tech Expo İnovasyon ödülü ve Milano A Tasarım Ödülü gibi birçok prestijli ödül kazanan Pubinno, FoodBev’in En İyi İçecek Teknoloji İnovasyonu Ödülü’nü de alarak kendi kategorisinde dünyanın en iyisi oldu. 20 yılı aşkın süredir devam eden FoodBev Media ödül programları, gıda ve içecek endüstrileri tarafından en güvenilir ve saygın platformlardan biri olarak kabul görüyor.

“Self ödeme deneyimi ile sektörü yeniden şekillendireceğiz”

Pubinno’nun kurucu ortağı ve CEO’su Can Algül şirketin New York ofisinden hem kazanılan ödülü hem de Pubinno’nun gündemindeki yenilikleri şu demeçle değerlendirdi:

“Pubinno’nun kurucu ortağı ve CEO’su Can Algül şirketin New York ofisinden hem kazanılan ödülü hem de Pubinno’nun gündemindeki yenilikleri şöyle değerlendirdi: “Yenilikçi olmak şirket olarak bizim DNA’ımızda var. Dünya çapındaki en büyük 10 bira markasından 4’ü ile çalışmak da bu konuda bizi daha fazla motive ediyor. Bununla birlikte teknolojilerimiz ticari anlamda da müşterilerimizi memnun ediyor. Kurulduğumuz günden bu yana toplamda 1,5 milyar dolarlık bira Pubinno teknolojileriyle servis edildi. Kullanıcılarımız yatırdığı her 1 dolar için 7 dolar kâr elde ettiler. Son olarak Apple Pay, Google Pay ve Bitcoin gibi ödeme altyapılarını ürünlerimize entegre ederek kullanıcılarımızın self ödeme yapabilecekleri çözümümüzü New York’ta sunduk. Yeni teknolojilerimiz, rakamsal olarak önümüzdeki pozitif tablo ve Braubeviale’deki gibi şu ana dek bizi takdir eden birçok ödül bana ve ekibime gurur veriyor. Dünyanın her yerinde “Biranın İnterneti” konseptini hayata geçirmek için çıktığımız bu yolculukta kullanıcılarımıza ve tüm endüstriye değer katacak yenilikler sunmaya devam edeceğiz.”

Güncel İçerikler