Bilgi odaklı yeni medya girişimi Wiser Media, Arya VC liderliğinde yatırım aldı

Bilgi odaklı Pinterest mottosuyla kullanıcılara hizmet veren Wiser Media, Arya VC liderliğindeki yatırım turunu başarıyla kapattı.

Yatırım turuna MEF Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve 1000 Volt Post Production kurucusu Eda Arıkan ile birlikte mevcut Wiser yatırımcılarından Culttech Accelerator da katıldı.

Wiser, kullanıcıların YouTube, Spotify, Medium, Substack gibi çeşitli platformlarda ilgilerini çekebilecek içerikleri tek bir yerden keşfetmelerini sağlıyor.

Hemen her şeyi dijital medya kanallarıyla öğrendiğimiz bir dünyada, öğrendiklerimizi düzenleyip kaliteli içeriklere kolayca ulaşabileceğimiz dijital ve akıllı bir kütüphane yaratmayı hedefleyen Wiser, önümüzdeki birkaç ay içinde de kullanıcılarına yapay zekanın dahil olduğu kişisel bir öneri sistemi sunacağını duyurdu. Bu yatırımla şirket hem Amerika pazarındaki büyümesini artırmayı hem de kârlılık yolunda önemli adımlar atmayı hedefliyor.

Wiser kurucuları Emre Çubukçu ve Nilsu Derici; bu süreçte Arya VC kurucu ortakları Sanem Tatlıdil Özal, Özlem Tümer Eke ve Ahu Büyükkuşoğlu Serter ile çalışmaktan büyük heyecan duyduklarını belirtiyorlar. Yardımları için de Ayşe İnal, Umur Özal, Can Yanyalı, Turan Nacaroğlu, Eren Çamlıkaya, Halil Ali Bezmen, Cem Kapancıoğlu, Pierre-François Marteau, Alexey Kosachev, Janos Barberis ve Supercharger Ventures ekibine teşekkürlerini sunuyorlar.

Wiser Media’nın bu başarılı adımlarını atmalarını sağlayan tüm ekip üyelerine teşekkür eden kurucular, birlikte büyümekten mutluluk duyduklarını ifade ediyorlar.

Güncel İçerikler