Vegan kozmetik girişimi D’Poir Beaute, 3.5 milyon TL hedefle kitle fonlama turuna çıktı

Bitkilerin gücünü kullanarak yeni teknolojilerle zenginleştirilmiş vegan cilt bakım ürünleri geliştiren D'Poir Beaute, paya dayalı kitle fonlama turunu başlattı.

2021’de 16 milyar doları geçtiği tahmin edilen küresel vegan kozmetik pazarının, 2025’e kadar yıllık yüzde 6,3 büyümeyle 20 milyar doları aşması bekleniyor. Dünyaca ünlü kozmetik markaları vegan üretim yönünde adımlarını hızlandırırken, Ar-Ge’ye odaklanan yerli girişimler de rekabet gücü kazanıyor. Bu girişimlerden biri de D’Poir Beaute.

2021 yılında kurularak 2022 yılında Türkiye’nin yanı sıra KKTC dermokozmetik pazarında aktif hale gelen girişim, temiz güzellik anlayışını benimsiyor ve bitkisel içeriklerle formüle ettiği vegan ürünleri ile kullanıcılarına güvenli olduğu kadar etkili bir güzellik deneyimi sunuyor. Vegan ve bitkisel içerikli ürünleriyle çevresel sürdürülebilirliği de destekleyen D’Poir Beaute, ayrıca ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmemesine özel bir vurgu yapıyor. Yeni inovatif ürünlerin pazara sunmak, Ar-Ge faaliyetlerini artırmak, Amazon gibi büyük e-ticaret platformlarında yer almak ve uluslararası genişleme adımları için ihtiyaç duyduğu finansal kaynağa ulaşmak üzere yatırım turunu başlatan girişim, şirket paylarının yüzde 18’inin yatırımcılara arzıyla 3,5 milyon TL fon talep ediyor.

Yatırımcılara bedelsiz pay ve D’Poir Beaute ürünlerinde indirim kampanyası

Yatırım turunun başlama tarihi olan 5 Aralık Salı günü saat 10.00 itibari ile ilk 10 iş günü içerisinde EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara yüzde 30 fazladan pay taahhüdü veren D’Poir Beaute, belirli tutarlarda yatırım yapan yatırımcılara özel hediyeler de sunacak. 5 bin – 19 bin 999 TL arasında yatırım yapan yatırımcılar web sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde yüzde 25 indirim çeki, 20 bin – 49 bin 999 TL arasında yatırım yapan yatırımcılar yüzde 25 indirim çeki ve deneme boyu ürünler, 50 bin TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılara yüzde 25 indirim çeki ile Miracle Repair Cream, Caffeine Eye Serum, Collagen Serum, The Neck and Decollete Concentrade ürünlerinin sahibi olacak.

“Misyonumuz her segmentte kalite standartlarını yükseltmek”

D’Poir Beaute Kurucusu ve Genel Müdürü Didem Kutluk verdiği demeçte;

“2021 yılında kurulduktan sonra. 2022 Haziran itibariyle İstanbul, Ankara, ve KKTC’deki 60 eczanede satışa başlayan D’Poir olarak 2023 Şubat’ta 3 yeni ürünle portföyümüzü genişlettik. Bu süreçte Beymen Online’da satışlarımız sürdürdük ve Amazon Amerika, Avustralya, İngiltere pazarlarında yer almak üzere hazırlıklarımıza başladık. Kasım 2023 başına kadar 6 binden fazla ürünümüzün satışını online ve eczane kanallarından tamamladık. Şirketimizin temel misyonu, kadınların cilt bakımında en iyi sonuçları elde etmelerine destek olmak, doğal ve güçlü formüllerden üretim kalitesine, detaylara gösterilen özene kadar her aşamada kalite standartlarını yükseltmek” dedi.

Güncel İçerikler