Yerli girişim Tiamo Games, 22.5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Alesta Yatırım, yüksek büyüme potansiyeline sahip erken aşama teknoloji girişimlerine yatırımlarını Tiamo ile sürdürüyor.

Mobil oyun ve uygulama yazılım hizmeti veren Tiamo Games, 22.5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Tiamo Teknoloji ve İnovasyon CEO’su Ömer Demirkıran yatırımla ilgili verdiği demeçte;

“Alesta Yatırım ile gerçekleştirdiğimiz bu yatırım, Tiamo Games’in büyüme hedeflerini hızlandırmamıza olanak sağlayacak. Bu yatırım ile oyun endüstrisindeki etkimizi daha da artıracağız. Hedefimiz, oyunculara daha da etkileyici ve özgün deneyimler sunmak için teknoloji, inovasyon, analitik ve yapay zeka yatırımları yapmak ve oyun dünyasına yeni bir soluk getirmek.”

Tiamo, geçtiğimiz yıl geliştirmeye başladığı TC Simülasyonu oyununda yükselen simülasyon ve hyper-casual kategorilerini birleştirerek, yapay zekayla desteklenen eşsiz bir hibrit oyun platformu oluşturdu ve 1,5 milyondan fazla indirme sayısına ulaştı.

Tiamo, aldığı yatırım ile yeni oyun projeleri geliştirmeyi, mevcut oyunlarını iyileştirmeyi ve global pazarlarda etkinliğini artırmayı planlıyor.

Bu yatırım, Tiamo Games’in büyüme ve inovasyon yolculuğunda önemli bir adımı temsil ediyor. Veriye dayalı bir oyun geliştirme stüdyosu olarak üretim ve geliştirme süreçlerinde analitik ve yapay zeka ürünlerini etkin bir şekilde kullanan Tiamo, global pazarlara açılma stratejisiyle dünya genelinde daha fazla oyuncuya ulaşmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler