Eyes of Solar, 9.5 milyon TL hedefle ikinci kez çıktığı kitle fonlama turunu tamamladı

EHBA Teknoloji elektrik ve veri tabanı altyapısına ihtiyaç kalmadan çalışan, en uzak noktalarda bile aydınlatma, iletişim ve güvenlik sistemi sağlayarak afet durumlarındaki problemlere de çözüm sunan Eyes of Solar projesiyle ikinci kez paya dayalı kitle fonlama sahnesine çıktı.

İGA kurum içi girişimi olan EHBA Teknoloji‘nin solar paneli sayesinde elektrik enerjisinin ulaştırılamadığı alanlarda bile sorunsuzca çalışabilen güneş enerjisi tabanlı akıllı güvenlik sistemi Eyes of Solar, 9.5 milyon TL hedefle ikinci kez çıktığı paya dayalı kitle fonlama turunda hedefine ulaştı.

Eyes of Solar, Mart 2023’te yine fonbulucu’daki ilk yatırım turunda 1.8 milyon TL fon hedefine saniyeler içerisinde ulaşarak Türkiye kitle fonlama tarihinde en hızlı fonlanan kampanya ünvanını elde etmişti. Aynı gün içerisinde 1,8 milyon TL fon talebine karşılık 21 milyon TL’den fazla fon toplayan Eyes of Solar, yeni yatırım turunda şirket paylarının yüzde 10’nun yatırımcılara arzıyla 9,5 milyon TL fon talep ediyor. 23 Aralık’a kadar devam etmesi planlanan yatırım turu bireysel ve kurumsal tüm yatırımcıların katılımına açıkken, belirlenen minimum yatırım tutarı 500 TL.

“Pazara giriş aşaması için hazırız”

Yatırım turu hakkında konuşan EHBA Teknoloji Kurucusu ve Genel Müdür Hakan Bayram verdiği demeçte;

“İlk yatırım kampanyamıza gelen yoğun talep sonrası başarıyla tamamladığımız süreç neticesinde, Eyes of Solar ve yan ürünlerimizi de hayat geçirmek için kolları sıvadık. Pazarın derinlemesine analizi sonucu ortaya çıkan yan ürünlerimizle teknik anlamda ürün yelpazemizi oluşturduk. Geldiğimiz noktada yatırımcılarımızdan ilk turda aldığımız can suyu niteliğindeki yatırım ile verdiğimiz tüm vaatleri gerçekleştirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Ürünlerimizin pazara giriş aşaması için ihtiyaç duyduğu gereksinimlerini karşılamak adına Eyes of Solar II isimli yatırım turu kampanyamızı hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bu turun ardından tüm ürünlerimizin pazara açılmasına odaklanacağız ve satış odaklı yönetim sürecine geçeceğiz. İlk hedefimiz satış hedeflerimizi gerçekleştirerek yıl sonu cirosunda amaçladığımız seviyeyi yakalamak. Orta vadede şirket değerlememizin artışıyla birlikte başta kurumsal girişim sermayedarları olmak üzere diğer enerji şirketleri ile de gerekli bağlantıları sağlamak ve mega cap şirketlerin vazgeçilmez paydaşı olmayı hedefliyoruz.”

Güncel İçerikler