Borsa İstanbul’da gong, 1000 Yatırımlar Holding için çaldı

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., gerçekleştirilen gong töreni sonrası BINHO koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirket, yaklaşık 3 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir halka arza imza attı.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri, GO Sharing B.V., Meta Mobilite Enerji A.Ş., Algoritma Donanım ve Yazılım A.Ş. ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama A.Ş. yatırımlarını içinde barındıran geniş portföyüyle sektörün önde gelen yatırım işletme şirketleri arasında yer alıyor.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Borsa İstanbul’da gerçekleştirildi.

1000 Yatırımlar Holding CEO’su Kadir Can Abdik ise verdiği demeçte;

“Geleceğin ekonomisinde önemli rol oynayacak yeni nesil ulaşım, yazılım ve yenilenebilir enerji alanlarına önem veren bir şirket olarak kurulduğumuz günden bu yana sürdürülebilir, teknolojik ve yenilikçi çözümler sunan şirketlere yatırım yapma ilkesini benimsemiş bulunmaktayız. Küresel arenada varlık gösteren, milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve 600’den fazla kişiye istihdam sağlayan bir holding olarak, şeffaflık ve güvenirlik kavramlarını odağımıza alarak geleceğin sektörlerine yatırımlarımızı sürdürmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de aynı değerler doğrultusunda bizlere inan ve güvenen yatırımcılarımıza hizmet edeceğiz. Bugün burada bulunmamıza vesile olan halka arzımız aynı zamanda şirketimizin vizyonu doğrultusunda ilerlemesi adına önemli bir dönemeç olacaktır.”

“Küresel bir marka olma vizyonuyla yurt içinde ve yurt dışında büyümeyi hedefliyoruz”

Halka arz sürecini yaklaşık 3 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirten Abdik;

“Halka arz sürecimizi, 3 milyon 42 bin 950 adedi yurt içi bireysel, 37 adedi yurt içi kurumsal, 5 bin 942 adedi yurt dışı katılımcı olmak üzere toplamda 3 milyon 48 bin 920 yatırımcımızın katılım ve 1.187.500.000 TL halka arz büyüklüğüyle başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Gelecek süreçte de halka arzın ardından elde ettiğimiz geliri kullanarak yatırımlarımızı artırmayı, büyütmeyi ve çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Dijitalleşmenin hız kazandığı bir dönemde, değişen dünya ve trendleri analiz ederek orta vadede yüksek getirili sektör ve pazarlara yatırım yapma hedefimizi koruyoruz. Şirketimiz, güçlü sermaye yapısı ve değerli yatırımcılarımızın desteğiyle küresel bir marka olma vizyonumuz doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında büyümeyi hedeflemektedir. Yatırımcılarımızın ve paydaşlarımızın desteğiyle, daha nice başarılı dönemlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyoruz.”

Güncel İçerikler