Paribu’nun sosyal yatırım programı 10 Creative Fellows’un katılımcıları belli oldu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu’nun kültür sanat alanındaki paydaşlarıyla birlikte başlattığı 10 Creative Fellows’un katılımcıları belirlendi.

Yaratıcı endüstriler alanında öğrenim gören gençlerin gelişimlerine destek olurken kolektif bir etki alanı yaratmayı hedefleyen 10 Creative Fellows programının başvuru değerlendirme ve katılımcıları belirleme süreci sona erdi. 9 Kasım’da Arter’de gerçekleşen etkinlikte mentorlar ve katılımcılar ilk kez bir araya geldi.

212 Photography Istanbul, Akustikhane, Arter, Bahçe Galata, border_less ARTBOOK DAYS, Bozcaada Caz Festivali, Craft Tiyatro, DasDas, Hood Base, İstanbul Kültür Sanat Vakfı, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Moda Sahnesi, Reflect Studio, Toros and Partners Mimarlık, X Media Art Museum ve Paribu Art Memory sanatçılarının mentorluk edeceği programın ilk dönemi 2024 yılının mart ayında sona erecek.

Atölyeler, mentorluk, yönetim ve kapasite geliştirme eğitimleri ile ağ kurma fırsatı sunarak kariyer yolculuklarında destek olacak programın kapsamında; İnsan Odaklı Tasarım ve Yaratıcı Endüstriler, Sistem Yaklaşımı ve Etki (Ölçümü), Paydaş Yönetimi ve Kaynak Geliştirme ile Teknoloji Odaklı Örgütlenme gibi konularda eğitim verilecek.

10 Creative Fellows hakkında detaylı bilgi almak için ParibuLog’u ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler