İkincisi gerçekleştirilen Can Dörtkardeşler Genç Girişimci Ödülleri adaylarını bekliyor

2020 yılında aramızdan ayrılan Udentify kurucusu ve başarılı girişimci Can Dörtkardeşler anısına Girişimcilik Vakfı tarafından 2. kez düzenlenen Can Dörtkardeşler Genç Girişimci Ödülleri sahiplerini arıyor.

Udentify kurucusu Can ardında genç girişimcilere ilham olacak bir anı bıraktı.. Can Dörtkardeşler adına ikincisi düzenlenen Can Dörtkardeşler Genç Girişimci Ödülleri bu yıl da genç girişimcilere ilham ve destek olmak için başvuruları açtı.

Her yıl Girişimcilik Vakfı tarafından düzenlenen Giveback Gala’da takdim edilen ödüller bir kadın ve bir erkek genç girişimciye veriliyor. Girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı Giveback Gala’da ödüllerini alacak genç girişimciler, ekosistemin başarılı isimlerinin jüri üyeliğinde belirleniyor.

18-29 yaş aralığında olan ve co-founder, founder olarak bir girişimde görev yapan, teknoloji girişimcisi, istihdama katkı sağlayan, ilham veren, yenilikçi bir iş modeline sahip, temiz üretime önem veren, büyüme potansiyeline sahip bir girişimi olan, minimum 3 senedir faaliyet gösteren bir girişime sahip olan tüm girişimciler ödül için aday gösterilebilir.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ödülün sahipleri; UP School Kurucu Ortağı ve CEO’su Mina İlköz Demirtaş ve Aposto Kurucu Ortağı ve CFO’su Umutcan Savcı oldular.

Bu yıl ekosisteme ilham olacak başarılı genç girişimcilerin belirlenmesi için siz de adayınızı göstererek destek olabilirsiniz.

Güncel İçerikler