Pitch Challenge’ın yedincisi 26 Ekim’de İş Bankası Kuleleri’nde gerçekleştirilecek

Geometri Melek Yatırım Fonu organizasyonu ile Moka, PitGrowth ve Oniki işbirliğinde; çalıştığı alan, bulunduğu aşama ve sektör fark etmeksizin erken aşama teknoloji girişimleri, 26 Ekim Perşembe günü 9.30-12.30 saatleri arasında İstanbul Girişimcilik Şubesi, İş Bankası Kuleleri‘nde potansiyel kullanıcı, müşteri, paydaş ve yatırımcılara sunum gerçekleştiriyor.

Mart 2022’de ilki Kanyon AVM Cinemaximum’da gerçekleştirilen; İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplam 6 kez ve 314 sunumun yapıldığı Pitch Challenge 50 girişimin yaklaşık 3 saat süren, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri ile sektör ayırt etmeksizin her aşamadan girişimin yer aldığı bu etkinlikte günümüze kadar yer almış 284 uniq girişimin arasında en çok %12,1 ile 34 tane HealthTech sektöründen start-up yer alırken onu %8,6’sı yani 24 girişim ile Oyun sektörü takip etmektedir. Eğitim, malzeme, IoT, Saas, AI, Sosyal Girişim, Agritech, Fintech, Sürdürülebilirlik ve Gıda gibi ve pek çok farklı alanda faaliyet gösteren girişimler yer almaktadır.

Pitch Challenge’da, bazı girişimler birden fazla kez yer alma fırsatı bulmuştur. Pitch Challenge’da üç kez yer alan startup’lardan Packard Air Conditioning Technology ve Sweephy, İstanbul ve Ankara’da yer alırken VisporClub, İzmir ve İstanbul’da sunumunu gerçekleştirdi. İki kez sunum gerçekleştiren 24 girişim arasında Ankara ve İzmir’i tercih eden iki girişim KidLab, MegScope Medical Technologies & Health Services olmuştur.
Yatırım almış 55 start-up Pitch Challenge’da yer alırken, 30 start-up ise Pitch Challenge’da yer aldıktan sonra girişimlerine yatırım almıştır.

1000 dolar ödül

Pitch Challenge’da 50 girişim, 20’den fazla melek yatırımcı ve iş insanlarından oluşan toplam 30 kişilik jüriye iki dakikalık sunumlarını yapma fırsatı yakalayacak. Gerçekleşen her sunum sonunda jüri üyeleri tüm katılımcılara açık şekilde girişimlere 7 ile 10 arasında puan verecek ve soru cevap için ayrıca bir süre ayrılmayacak olup finale kalan girişimlerin sunumları tekrar dinlendikten sonra kazanan girişim Pitch Challenge’ın şampiyonu ve 1000 dolar ödülün sahibi olacaktır.

Startup’ların çok çeşitli finansal teknoloji çözümlerine erişimine olanak sağlayan Moka; Connect Trusted Partners for Grow Your Business PitGrowth girişimlerin çeşitli dijital ihtiyaçlarına cevap verirken; AI Based B2B Matchmaking Event Platform Oniki ile tüm katılımcılar arasında etkileşimi artırmak adına eşleşme sağlanacaktır.

Etkinlik, potansiyel yatırımcılar ile tanışmak, yeni işbirlikleri geliştirmek isteyen tüm girişimlere ve halka açık olarak gerçekleşecektir.

Davetiye formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler