Istcapital, Mentors Fund, Finberg ve Fidelis Ventures, RubiBrands’in yatırımcıları arasına katıldı

E-ticaret markaları yatırım şirketi RubiBrands 2023’ün son çeyreğine girerken önemli bir yatırım turunu daha kapattı. Girişim ekosisteminin öncü yatırımcıları Istcapital, Mentors Fund, Finberg ve Fidelis Ventures, RubiBrands’in bu turdaki yeni yatırımcıları oldu.

E-ticaret markaları yatırım şirketi RubiBrands, 2023’ün son çeyreğine girerken önemli bir yatırım turunu daha kapattı.

Girişim ekosisteminin önde gelen isimlerinden; Istcapital, Mentors Fund, Finberg ve Fidelis Ventures, RubiBrands’in bu turdaki yeni yatırımcıları oldu. Bu tura aynı zamanda Rubi’nin mevcut yatırımcıları Esas Ventures ve Alarko Ventures’ın yeni yatırım fonu Formus Capital, D4 Ventures, Jam Fund ve Atempo Growth da katıldı.

Almış olduğu yatırımlarla kârlı marka alımlarına odaklanmaya devam edecek olan RubiBrands, yeni yatırımcıları ve markaları ile güçlenerek Türkiye’nin en büyük e-ihracatçılarından biri olma hedefiyle, bölgenin önde gelen e-ticaret yatırım şirketi olma konumunu sağlamlaştırıyor.

E-ticaret ve özel sermaye yatırımları alanında önemli başarılara imza atan Yetkin Güneş, İrtek Uraz, Berkay Tulay ve Emre Ekmekçi tarafından kurulan RubiBrands; Türkiye odaklı tedarik, e-ihracat, Amazon ve diğer hiper-büyüyen global pazar yerlerine odaklanan kanal stratejileri ile uluslararası rakiplerinden farklılaşıyor.

“Bölgenin önde gelen e-ticaret yatırım şirketi konumumuzu sağlamlaştırarak, Türkiye’nin en büyük e-ihracatçılarından biri olacağız.”

Verimlilik ve kârlılık odaklı iş modeli sayesinde şirketin yatırımcılar için bir cazibe merkezi olduğuna dikkat çeken RubiBrands kurucu ortağı ve CEO’su Yetkin Güneş;

“Bu seneki ciromuzun yüzde 15’i yeni ürün ve yeni pazarlardan geliyor, önümüzdeki dönemde bu rakam daha da artacak. Bölgenin önde gelen e-ticaret yatırım şirketi konumumuzu sağlamlaştırarak, bundan sonra da Türkiye’nin en büyük e-ihracatçılarından biri olma hedefiyle yolumuza devam edeceğiz.”

Güncel İçerikler