Eğitim ve yetenek yönetimi platformu Skilled Hub, melek yatırım turunu tamamladı

Smartoffice kurucusu Serap Köprülü ve Game Factory kurucu ortakları Erdal Sarı ve Murat Kahraman‘ın teknoloji sektöründe geleceğin yıldızlarını yetiştirmek ve desteklemek üzere kurduğu yerli girişim Skilled Hub, ilk melek yatırım turunu tamamladı.

Girişimin yatırım turu; Murat Tayhan, Mehmet Murat İsen ve Mustafa Kemal Sözkesen‘in katılımıyla tamamlandı.

Skilled Hub, sadece eğitim değil, aynı zamanda insan kaynakları ve yerleştirme hizmeti sunarak, teknoloji sektöründe başarılı bir kariyere adım atmak isteyenler için kapsamlı bir destek sunmak istiyor. Eğitim programlarıyla katılımcılar, sektörün talepleriyle uyumlu beceriler kazanırken, işe alım ve yerleştirme süreçlerinde de profesyonel rehberlik alabiliyorlarmış.

Skilled Hub’ın eğitim programları, teknik yeterliliğinizi artırmanın yanı sıra sektörün ihtiyaçlarına uygun beceriler kazanmanızı hedefliyor.

Smartoffice’den Serap Köprülü verdiği demeçte; “Skilled Hub, teknoloji sektöründe fark yaratmak isteyenler için eşsiz bir fırsat. Eğitimlerimiz, pratik bilgiyi öne çıkararak katılımcıların sektördeki en iyi olmalarını sağlıyor,” dedi.

Game Factory’den Erdal Sarı ise “Skilled Hub, teknoloji alanında kendini kanıtlamak isteyenler için kritik bir platform sunuyor. Bu inisiyatif, sektörün geleceğini şekillendirecek nitelikli profesyoneller yetiştirmeyi amaçlıyor.” dedi.

Edinilen bilgilere göre Skilled Hub’ın kendini gördüğü fark, teknik eğitimi sektör bilgisiyle birleştirmesindeymiş. Katılımcılar, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürerek sektördeki başarılarını kanıtlama fırsatı buluyorlarmış. Ayrıca, bireylerin kişisel markalarını oluşturabilmeleri için bire bir ve grup çalışma desteği de sağlanıyor.

Skilled Hub aynı zamanda oyun ve teknoloji sektörlerinin doğru yeteneklere ulaşması konusunda da etkin bir rol oynamak istiyor. İnsan kaynakları alanında olan uzman ekip, bu sektörlerdeki şirketlerin ihtiyaçlarına uygun olarak nitelikli profesyonelleri seçip yerleştirmekte ve böylece sektörün büyümesine katkıda bulunacak.

Bu şekilde, Skilled Hub, sadece eğitim alanında değil, aynı zamanda sektörler arası doğru yeteneklerin buluşturulmasında da önemli bir rol oynayan oyuncular arasında olmak istiyor.

Güncel İçerikler