Yenilenmiş tüketici elektroniği girişimi EasyCep, Azerbaycan pazarına açıldı

Yenilenmiş tüketici elektroniği pazarının oyuncularından EasyCep, Azerbaycan iletişim devi Azerconnect ile güçlerini birleştirdi. Katar’la başlayan global büyümesine hızla devam eden EasyCep, şimdi de Azerbaycan’ı yenilenmiş telefonların avantajları ile tanıştıracak.

Yenilenmiş tüketici elektroniği pazarının oyuncularından EasyCep, bölgesel oyuncu olma hedefiyle yurt dışı açılımına Azerbaycan ile devam ediyor.

Ülkenin lider iletişim markalarından olan Azerconnect ortaklığında bölgeye giriş yapan EasyCep, faaliyetine tüketicilerin eski telefonlarını satın alarak ve onları yenilenmiş telefon kategorisiyle tanıştırarak başladı. EasyCep ilk yurt dışı açılımını bu ay başında Katar’da faaliyete başlayarak yapmıştı.

İlk etapta Azerbaycan’ın başkenti Bakü ve ülkenin diğer en büyük şehirlerinden olan Sumgayıt ve Khyrdalan‘da bulunan telekom operatörü Nar’ın 19 seçkin mağazasında hizmet vermeye başlayan EasyCep, geliştirdiği teknolojik uygulama sayesinde müşterilerden satın alacağı cihaz değerlemelerini doğru, hızlı ve şeffaf bir şekilde yaparak telefon satma sürecini profesyonel ve güven odaklı bir zemine taşıyor. Aynı zamanda Azerbaycan tüketicisini yenilenmiş telefonun avantajlı dünyasıyla da tanıştıracak olan EasyCep, tüketici tercihlerini sürdürülebilirlik temelinde yeniden şekillendirmeyi hedefliyor.

Azerbaycan’daki varlığını yeni iş birliklerine imza atarak kısa sürede genişletmeyi planlayan markanın hedefleri arasında kendi online platformunu kurmak da yer alıyor.

Hedef küresel oyuncu olmak

Yakın coğrafyadaki fırsatları değerlendirmeye devam edeceklerini vurgulayan EasyCep Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Akif Özdemir, verdiği demeçte;

“Giriş yaptığımız pazarlarda görüyoruz ki tüketiciler yenilenmiş telefonun avantajlarını ve EasyCep’in şeffaf, güvenilir ve kapsamlı hizmetlerini beğeniyle karşılıyor. Küresel oyuncu olma hedefiyle yurt dışı operasyonlarımıza Katar’ın ardından Azerbaycan ile devam ederken, yakın zamanda başka ülkeleri de EasyCep’in yenilenmiş cihaz uzmanlığı ile tanıştırmayı ve pazarımızı genişletmeyi hedefliyoruz.”

EasyCep, yenilenmiş elektronik ürünler sunarak mevcut ürünleri kullanımda tutuyor ve tüketici tercihlerini sürdürülebilirlik temelinde yeniden şekillendirmeyi hedefliyor. Yenilenmiş elektronik cihaz kullanımı sayesinde yeni üretimden kaynaklı karbon salımı engellenirken, ekonomik olarak da kazanım elde ediliyor.

Güncel İçerikler