Param’ın ortak olduğu Momento’nun 13. yılında işlem hacmi 1 milyar TL’yi aştı

2010 yılından bu yana iş ortaklarına ve kullanıcılarına dijital çözümler sunan sadakat şirketi Momento, 13. yaşını kutluyor. Temmuz ayında cirosunu geçen yılın aynı dönemine kıyasla 2’ye katlayan Momento’nun işlem hacmi 1 milyar TL’nin üzerinde gerçekleşti.

“500’den fazla şirketin 550 binin üzerinde çalışanına teşekkürüne aracılık ettik”

Momento’nun 13’üncü yılına ilişkin değerlendirmeden bulunan Momento Kurucusu Zeynep Dağlı Kastro, konuyla ilgili verdiği demeçte;

“Momento olarak 2010 yılından bu yana işimizi en iyi şekilde yapmaya odaklanarak; iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza sadakat ve ödüllendirme sistemi alanında dijital çözümler sunuyoruz. Bir başka deyişle şirketlerin çalışanlarına, müşterilerine ve paydaşlarına teşekkürüne aracılık ediyoruz. Türkiye’nin önde gelen firmalarının çalışanlarının, bayilerinin ve distribütörlerinin ödüllendirmesini yapıyoruz. İşin özünde kutlanmaya değer, yaşama dokunan her anı kutluyoruz. Bu kapsamda kurulduğumuz günden bu yana şirketlerin yüz binlerce çalışanına ‘teşekkür etmesine’ aracılık ettik. Uğursuz bir sayı kabul edilen 13 sayısının bize uğur getirmesi için ekip arkadaşlarımla engel tanımadan canla başla çalışmaya devam ediyoruz.”

Güncel İçerikler