İnsan kaynakları yazılımı sunan idenfit, Datassist’ten 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Türkiye'nin önde gelen bordro servis sağlayıcısı Datassist, bulut tabanlı insan kaynakları yazılımı sunan idenfit’e 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Türkiye’nin önde gelen bulut tabanlı insan kaynakları yazılımlarından idenfit, bulut tabanlı bordro servis sağlayıcısı Datassist ile stratejik ortaklığını duyurdu. Bu ortalık kapsamında Datasist, idenfit’e 6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Hem finansal hem de stratejik bu ortaklık ile şirketlerin insan kaynakları departmanlarındaki süreçler daha entegre hale gelecek, riskler azalıp hız artacak ve mobil erişim ile artık bordro yönetimi çok daha kolay hale gelecekmiş. Aynı zamanda iki şirketin uçtan uca dijital İK için çözüm ortaklığı kurduğu bilgisi aktarıldı.

idenfit, Datassist ile iş birliği yaparak, bordro sürecindeki puantaj hazırlama, hesaplama, bildirgelerin hazırlanması ve bordro kapanışı gibi tüm süreçlerin tek sistemde tanımlamasına olanak tanıyacak.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu iş birliği insan kaynakları yazılımı süreçlerine dair tüm görevleri tek platformda buluşturan idenfit’in ve sürekli yasal uygunluk, sıfır hata prensibi ile çalışmalarını sürdüren Datassist’in entegrasyonuyla, teknik bordrolama ve bağlantılı süreçlerin risklerini ve iş yükünü minimize etmeyi sağlayacak.

Bu yatırım ve iş birliği neticesinde güçlü alt yapısını toplamda 2 kez “Dünyanın En İyi Yerel Bordro Servis Sağlayıcısı” ödülüne hak kazanan Datassist ile birleştiren idenfit, sorunsuz ve hatasız bordrolama süreçleri vadediyor.

idenfit hakkında kısa bir tanıtım videosu

Güncel İçerikler