Dijital pazarlama yapanlara öneri veren platform: Grower

SEO, sosyal medya ve reklam yönetimi yapan pazarlama uzmanları ve firmalar için pazarlama verilerini entegre ederek akıllı görevler ve yönlendirmeler alabileceğiniz Grower, kullanıcılar ile buluşmaya başladı.

2023 başında geliştirilmeye başlanan Grower, Google Analytics, Google Search Console, Instagram ve Meta Ads gibi pazarlama verilerinin olduğu sistemler ile entegre olup sektörü, rakipleri analiz ederek hangi aksiyonu ne zaman almanız gerektiğini belirliyor ve ekibinize nasıl yapılacağının açıklandığı görevler, uyarılar, bildirimler tanımlıyor.

Dijital Pazarlama için Akıllı Öneriler Veren Sistem

SEO için Analizler, Akıllı Görevler ve İçerik Briefleri Oluşuyor

SEO çalışmaları yapanlar için otomatik olarak rakipleri bulan, potansiyel büyüme alanlarını ya da anahtar kelimelerini gösteren analiz sayfasının yanı sıra içerik önerileri bölümünde Grower algoritması tarafından her ay yazılması gerektiği ön görülen 10 adet içerik için arama niyetinden başlık, alt başlık yapılarına, site içi linkleme önerilerine kadar SEO ekiplerinin doğru ve hızlı şekilde içerik üretebileceği akıllı briefler oluşuyor.

Grower’ın SEO bölümü içerisinde “rakipler ne yapıyor” alanı da bulunuyor. Bu alan içerisinde incelemek istediğiniz rakibi yazdığınızda sistem hızlı bir şekilde rakibin organik trafik aldığı anahtar kelimeleri ve reklam verdiği kelimeleri sunuyor.

Sosyal Medya için Fikir Veriyor, Planlama Yapmanı Sağlıyor, Trendleri Gösteriyor

Grower’ın sosyal medya sayfasında ise Grower algoritması ile yapay zekanın birlikte çalıştığı harika alanlar var. İstediğiniz an işiniz için sosyal medya fikirleri üretebiliyor, Instagram, LinkedIn gibi platformlarda planlayabiliyor, analizleri ve büyüme verilerini görebiliyor ve sektörünüzü anlık takip eden sistemi ile sektördeki trendleri ve gelişmeleri gözlemleyebiliyorsunuz.

Reklam Yönetimi için Akıllı Öneriler Sunuyor

Instagram, Facebook veya Google gibi mecralarda reklamlar veriyorsanız Grower sistemi kampanyalarınızın iyileştirilmesi için otomatik öneriler veriyor, reklamlarınız ile ilgili olan gelişmelerde size uyarılar, bildirimler gönderiyor ve yönlendirmeler yapıyor.

Pazarlama Verilerinizi Bilen ve Yol Gösteren Yapay Zeka Botu: Growbot

Grower içerisinde algoritmanın ve pazarlama verilerinin Chatgpt ile birleştiği Growbot alanı da eşsiz bir pazarlama geliştirme deneyimi sunuyor. Firmanızın web site trafiğini bilen, Instagram gelişmesini takip eden, reklamlarınıza, sektörünüze hakim olan yapay zeka botu sayesinde anlık öneriler alabilir, pazarlama ile ilgili durumunuzu sorabilir, rakiplerinizle kıyaslama yapabilir, istediğiniz an raporlama alabiliyorsunuz. Yepyeni bir pazarlama botu deneyimi sunan bu bölüm içerisinde SEO, sosyal medya ve reklam yönetimi çalışmalarınızda çok hızlı kararlar ve aksiyonlar alabilirsiniz.
Ajanslar ve Freelancerlar için de İşler Kolaylaşıyor

Dijital pazarlama ajansları ve freelancerların kendi logoları ile otomatik raporlama alabileceği, ekiplerini takip edebilecekleri, görevler verip müşterilerine tek panelde yaptıkları işleri anlatıp gösterebilecekleri özellikleri ile de Grower pazarlama işlerini kolaylaştırıyor.

10 Kişilik Pazarlama ve Ürün Geliştirme Tutkunu Bir Ekip Geliştiriyor

Ocak 2023’den bu yana ürünün ilk versiyonunu tamamlayan Grower ekibi 300’den fazla kullanıcının da kapalı beta olarak sistemi deneyimlemesini sağladı. Grower’ın kurucu ortağı Barış Korkmaz verdiği demeçte;

“SEO, sosyal medya ve reklam yönetimi yapan herkes için iş kolaylaştırıcı ve tüm süreçleri hızlandıran bir araç geliştirdik. Hayalimiz pazarlama dünyasında çalışan herkesin hayatını kolaylaştırmak ve tüm bu süreçlerde yaşanan zorlukları, bilgi eksikliklerini ortadan kaldırmak. Yaklaşık 8 aydır ürünümüzün ilk versiyonunu ekibimiz ile birlikte tamamladık ve önümüzdeki dönemde geliştireceğimiz özellikler için de son derece heyecanlıyız. Yakın gelecekte yapay zekanın ve Grower algoritmasının birleştiği harika özellikler sunmak için çalışıyoruz.”

Önümüzdeki dönemde yatırım turuna çıkmayı hedefleyen Grower, reklam yönetimi araçlarını geliştirmeyi ve freelancerlar için daha fazla özellik ekleyerek Avrupa pazarında da büyümeyi planlıyor.

Güncel İçerikler