Üç yıl sonra yeniden Yekta Kopan sordu, Yasin Oral yanıtladı: Paribu Soru Bankası yayında

Yekta Kopan ve Yasin Oral, üç yıl aradan sonra yeni sorularla ve Paribu’nun yeni ofisinde Paribu Soru Bankası’nın yeni serisi için bir araya geldi. 2020 yılında kullanıcıların, kripto para piyasasına güvenle adım atması için sektöre dair merak edilen soruların yanıtlandığı Paribu Soru Bankası’nın bu kez odak noktası, sektörde ve Paribu’da yaşanan değişim oldu.

Türkiye’nin lider kripto para platformlarından biri olan Paribu, sektörü açık ve doğru şekilde aktarmak için 2020 yılında Yekta Kopan ile Paribu Soru Bankası’nı yayınladı. O seride Yekta Kopan, Yasin Oral’a kripto para dünyasına ve Paribu’ya dair Google’da en çok sorulan soruları yöneltti.

“Bitcoin nedir, nasıl alınır, nerede kullanılır, kaç adet kripto vardır?” gibi Google üzerinde en çok aranan sorulara cevap veren ilk video serisinde Paribu’nun kuruluş öyküsü ve hayata geçireceği yeni projeler de anlatıldı.

Yeni sorularla Paribu’nun yeni ofisinde

Üç yıl sonra Kopan ve Oral’ın ikinci kez bir araya geldiği seride, Paribu’ya ve sektöre dair merak edilen yeni konular konuşuldu. Yekta Kopan, üç yılda değişenleri, gelişmeleri, hayata geçen projeleri ve yeni planları sordu, Yasin Oral yanıtladı.

Paribu’nun yeni ofisinde bir araya gelen ikilinin yeni video serisi 6 bölümden oluşuyor. Üç yılda değişenler üzerine sohbete başlayan ikili, daha önceki seride konuştukları bazı anları da izleyiciye yeniden hatırlatıyor.

Paribu’nun değerleri ve gelecek projeleri üzerine

Paribu’nun manifestosu ve ondan beslenen değerlerini soran Kopan, kurulduğu günden bugüne Paribu’da neler yaşandığını sormayı da ihmal etmedi. Bununla birlikte Yasin Oral, Paribu’nun kültür sanata ve spora olan yaklaşımına ilişkin soruları yanıtlarken; sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü çalışmalara dair merak edilenleri de aktardı.

Oral ve Kopan, bir teknoloji şirketi olarak Paribu’nun bugüne dek hayata geçirdiği projelerin detaylarını ve şirketin gelecek projeleriyle planlarını da konuştu.

Paribu’ya ve sektöre dair merak edilen soruların cevap bulduğu Yekta Kopan ile Paribu Soru Bankası, Paribu YouTube kanalında yayında.

Güncel İçerikler