Arda Kutsal’dan yeni yatırım fonu: Kutsal Capital

Webrazzi kurucusu Arda Kutsal, artık kendi fonunu kuracağını duyurdu.

Kutsal Capital, Webrazzi kurucusu olarak yakından tanıdığınız Arda Kutsal‘ın liderliğini yaptığı, geleceği yeniden tanımlamaları için çığır açan girişimlere yatırım yapan ve onları güçlendiren bir girişim sermayesi fonu olarak konumlandırılmış bir yatırım şirketidir.

Arda Kutsal, kişisel Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımla: “Çok değerli arkadaşlarım LP olarak katıldılar, yakında detayları paylaşacağım.” dedi.

LP nedir?: “Limited Partner (LP) / Limitli Ortak: Fona yatırım yapan yatırımcılar. Bu yatırımcılar, fonun bir yatırım enstrümanı olarak kullanılabilmesi için özel olarak oluşturulan finansal yapıya (yukarıda bahsettiğim ortaklık) bir ‘limitli’ ortak olarak katılırlar.” Kaynak

Kutsal’ın Webrazzi dışında da kendi melek yatırımlarının olduğunu biliyoruz. Hayata geçirilecek olan VC resmen duyurulduğunda, içeriye dahil olan melek yatırımcılar, LP’ler ve Kutsal’ın ortak yatırımlarını göreceğiz. Açıkçası hangi yatırımcılar olduğunu biz de merak ediyoruz.

Geçmişte bizim kitle fonlama yatırımımıza yer veren Webrazzi’den ötürü, Kutsal’ın yatırımları da bizim hedef içeriklerimiz arasında olacaktır.

Yatırım yapacakları alanlarında ilk etapta; Web3 ve Blockchain Teknolojileri, Software as a Service (SaaS) ve Yapay Zeka girişimleri olacağını öngörüyoruz.

Yakında daha detaylı bilgiler aldıkça bu konuyla ilgili yeni içeriklere yer vereceğiz.

Güncel İçerikler