Araç paylaşım uygulaması TikTak’tan şirketlere özel çözüm: TikTak Kurumsal

Kullanıldığı kadar ödeme olanağı sağlayan dakikalık araba kiralama uygulaması TikTak, TikTak Kurumsal ürünü ile şirketlere, çalışanlarının ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak yeni nesil çözümler sunuyor.

Hibrit çalışma düzenine geçilmesi, servis kullanımının azaltılması, taksi bulamama ve uzun dönem araç kiralamanın yüksek maliyetler oluşturması gibi sorunlar şirketler için ulaşım konusunu yeniden gündeme getirdi.

Araç paylaşım markası TikTak; çalışanların işe gidiş gelişi, gün içi toplantılar gibi düzenli ulaşım ihtiyaçlarına ilişkin şirketlere sunduğu alternatif çözümlerle fark yaratıyor. Dakikalık, günlük ve abonelik modeliyle düzenli araba kullanma ihtiyaçlarını karşılayan hizmetleri ile öne çıkan TikTak, şirketlere özel kurumsal bir çözüm sunuyor. TikTak Kurumsal hizmeti sayesinde şirketler, ulaşım maliyetlerini dörtte bir oranında düşürüyor. Kurumlara vergi avantajı ve sunduğu yakıt dahil fiyatlama sayesinde maliyet tasarrufu sağlarken, hiçbir taahhüt gerektirmiyor.

Kurum çalışanlarının ofise gidip gelmelerini kolaylaştıran TikTak Kurumsal, kullanıcılarının gün içerisinde ihtiyaç halinde esnek olarak ulaşım aracı bulabilmelerini de sağlıyor. Servis imkânı olmayan rotalarda mobilite desteği veren TikTak Kurumsal, günlük kiralama ihtiyaçları için de kullanılabiliyor. Firmaların çalışanlarına sunduğu destek ve yan hak paketlerine yenilik getiren TikTak Kurumsal, kurumların son dönemde çok odaklandıkları çalışan deneyimini de destekleyici bir açılım sergilemelerine imkan tanıyor.

TikTak Kurumsal ile kurum ve markalar için de oyunun kuralları değiştirmek istediklerini belirten TikTak Kurucusu Ersan Öztürk konuyla ilgili verdiği demeçte;

“Ülkemizde araç konusunda sahiplikte olsun kiralamada olsun koşullar bu denli zorlaşmışken kurum ve markaların sağladığımız avantajlardan yararlanmalarını istiyoruz. Sadece bireylerin değil kurumların da araç ihtiyacına alternatif bir bakış açısı getiriyoruz. Kurumların kendilerine has ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz farklı paketlerle filomuzdaki binlerce aracımızla TikTak Kurumsal olarak sunduğumuz fırsatlarla markalara sürdürülebilir mobilite hizmeti vererek kurum çalışanlarını da özgür kılıyoruz”

Güncel İçerikler