SabancıDx’in Hollanda merkezli çatı kuruluşu DxBV’den yeni teknoloji markası: Opportune

Teknoloji şirketi SabancıDx'in Hollanda merkezli çatı kuruluşu DxBV'nin yeni markası Opportune, markaları dijital pazarlama, yeni nesil yapay zeka çözümleri ve pazarlama teknolojilerinde geleceğe taşımayı hedefliyor.

Opportune, global bir teknoloji şirketi olma hedefiyle, dijital teknolojiler alanında farklı hizmetleri tek yapı altında sunmak amacıyla hayata geçirilmiş yeni bir markadır.

Farklı sektörlerde büyüme hedefi olan şirketlere ileri veri analitiği ve dijitalleşme başlıklarında bütüncül bir yaklaşımla hizmet verecek olan Opportune, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuğuna öncülük edecek.

Opportune, büyüme danışmanlığı, yeni nesil yapay zeka, dijital pazarlama hizmetleri ve pazarlama teknolojileri ürünlerini tek bir çatı altında buluşturdu.

Hedef: global pazarlar

Opportune Türkiye Pazarı Co-CEO’su İhsan Ceyhan Solak, konuyla ilgili verdiği demeçte;

“Opportune dijital teknoloji alanındaki en güçlü kasları bir araya getiren bir yapı olarak tasarlandı. Yapay zeka, büyüme danışmanlığı ve dijital pazarlama alanlarında sahip olduğumuz birikimi geleceğin ihtiyaçlarına uygun şekilde müşterilerimizin yararına kullanmak hedefiyle tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında topladık. Opportune’un çıkış noktası artan veriyi çeşitli kaynaklardan bir araya getirmek, anlamlandırmak, müşteriyi daha iyi tanımak ve katlanarak çoğalan teknolojiyi kullanarak pazarlama faaliyetlerini yönetmek. Amacımız büyük bir hızla süregiden dijital dönüşüm yolculuğunda müşterilerimizin etkin ve kalıcı bir yer edinmesini sağlamak. Bu güçlü ve dinamik markamızla birlikte reklam ve pazarlama teknolojilerindeki değişimin öncüsü ve sürükleyicisi olma kararlılığındayız” dedi.

Opportune yurtdışı açılımından sorumlu Co-CEO’su Ali Yılmaz ise;

“Teknoloji üretmek ve global bir marka haline gelmek en büyük hayalimizdi, DxBV’in yaptığı bu yatırımla bu hayalimize bir adım daha yaklaşmış olduk. Opportune ile karmaşıklaşan dünyayı sadeleştirmek için teknoloji üreteceğiz”. dedi.

“250 milyar dolarlık pazara öncülük edeceğiz”

Opportune Yönetim Kurulu Başkanı Doğuş Kuran, ise;

“Pazarlama teknolojileri pazar büyüklüğü 250 milyar dolara ulaşmış durumda. Küresel hedeflerle başladığımız bu dönüşüm yolculuğunda en önemli hamlelerimizden biri Google’ın Türkiye’deki ilk Premier Partneri dijital pazarlama şirketi SEM’in bize katılması oldu. Türkiye’nin dijital alanda sektöre öncülük eden şirketlerin başında gelen SEM ile grubumuzun yapay zeka kaslarını birleştirecek yeni bir markaya hayat verdik. Opportune ile, pazarlama sektörünün global öncülerinden olmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncel İçerikler