Kullanıcı verilerini analiz ederek içgörü sunan platform: B2Metric Decision Intelligence

Müşterilerinin kullanıcı verilerini analiz ederek tahmine dayalı içgörüler sağlayan B2Metric Decision Intelligence Product Hunt’ta ilk lansmanını gerçekleştirdi.

Kullanıcılarının müşteri datalarını gelişmiş yapay zeka ve makine öğrenmesi çözümleriyle hedefli ve kişiselleştirilmiş aksiyonlara dönüştüren B2Metric, müşterilerinin verilerinden maksimum verim almasını amaçlıyor.

  • B2Metric IQ Predictive Analytics gerçek zamanlı verileri kullanarak kullanıcı davranışlarını analiz edip, dijital platformlarda müşterilerin gelecekteki eylemlerini tahminleyerek pazarlama ve büyüme stratejilerini optimize etme imkanı sunuyor.
  • B2Metric Decision Intelligence Analytics, müşteri kaybı tahminleri, yapay zeka tabanlı pazarlama stratejileri, kişiselleştirilmiş teklif önerileri, müşteri yolculuğu analizi, anomali tespiti, kampanya optimizasyonu, müşteri segmentasyonu ve müşteri eğilim tahmini gibi 80’den fazla özelliği ve 150’den fazla içgörüyü 11 farklı sektörde sunarak markaların müşteri davranışlarını kapsamlı bir şekilde anlamalarına olanak sağlıyor.

B2Metric, özellikle sigorta sektöründe 5, diğer sektörlerde ise global çapta 17 ödül kazanmış bir firma olarak yüzde 90 başarı oranıyla müşteri davranışlarını analiz ederek kullanıcı tutundurma oranını yüzde 35 artırarak toplam geliri yüzde 30 artırıyor.

Telekomünikasyon, sigorta, finans, otomotiv ve diğer birçok sektörden firmalarla işbirliği ile sektörlere özel yapay zeka ve makine öğrenimi, müşteri yolculuğu analitiği ve kampanya optimizasyonu çözümleri sunabilmekte. Bu çözümler, her sektörün özel ihtiyaçlarına ve zorluklarına odaklanarak, müşterilerinin gelirlerini artırmalarına yardımcı oluyor. B2Metric, Optimove, SAS 360 ve Pegasystems gibi rakiplerinden ayrışan en önemli özelliği, yapay zeka ve makine öğrenmesi temelli teknolojisiyle müşterilere tahminsel içgörüler sunması. B2Metric, yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojilerini birleştirerek Google’ın güçlü veri ambarı olan BigQuery‘yi kullanıyor.

Bu sayede, farklı kaynaklardan gelen verilerin analizini yaparak müşteri davranışlarını tahmin etme yeteneği sunuyor. B2Metric, veri dünyasını birleştirme konusunda 50’den fazla platformla kolay ve hızlı entegrasyon imkanı sağlarken, veri ambarları, reklam araçları, CRM platformları, müşteri veri platformları ve pazarlama araçları gibi çeşitli platformları destekliyor. Bu entegrasyon yeteneği, verilerin hızlı ve etkin bir şekilde işlenmesini sağlar ve değerli içgörüler elde etmeyi mümkün kılıyor.

Bu hafta, B2Metric heyecan verici ürün lansmanı Product Hunt’ta gerçekleştirdi ve ürün büyük bir ilgiyle karşılanarak 3. sırada günü tamamladı. Product Hunt Lansmanı’na özel yeni kullanıcılarına yüzde 50 indirim sunan B2Metric, gelişmiş veri analitiği ve yapay zeka teknolojilerini birleştiren bir şirket olarak müşterilerine rekabet avantajı sağlayan çözümler sunuyor. Bu lansman ile sektörde önemli adımlar atmayı sürdürmeyi ve yenilikçi veri analitiğinin geleceğini şekillendirmeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler