ABD merkezli dijital medya şirketi Mashable, Türkiye pazarına girdi

Ödüllü teknoloji, yaşam ve eğlence platformu Mashable, Türkiye’yi bilgi ve keyif dolu bir yolculuğa davet ediyor. ABD merkezli dijital medya ve internet şirketi olan Mashable, Türkiye’de Demirören Medya ile yaptığı iş birliği sonucunda bu pazara girdi.

Mashable, tr.mashable.com adresinde teknolojiden bilime, eğlenceden incelemelere kadar birbirinden dolu içerikler sunuyor.

Globalde 2005 yılından bugüne teknoloji alanında ürünler, insanlar ve inovasyonlar başta olmak üzere dünyayı eğlenceli içeriklerle buluşturan Mashable, Türkiye’deki yayın hayatına başladı. “Herkesin ilgi alanları farklı, merak ettikleri farklı; baktığı yer aynı” sloganıyla okuyuculara seslenen Mashable, farklı ve dolu içeriklerini Türkiye ile buluşturuyor.

Teknolojideki yeni trendler, ürün incelemeleri, bilimin sihirli dünyasından haberler, videolar, eğlence dolu içerikler “Meraklıysan tam sana göre” diyor. Mashable Türkiye’nin renkli dünyası tr.mashable.com adresinde.

Mashable’ın çatı şirketi olan Ziff Davis, portfolyosunda teknoloji, eğlence, alışveriş, sağlık ve wellness, siber güvenlik ve martech alanlarında markalar barındıran dikey olarak konumlanmış dijital medya ve internet şirketidir.

egirişim olarak dijital medya sektöründe aynı pazarda faaliyetlerine Demirören ile başlayan Mashable’a başarılar diliyoruz.

Güncel İçerikler