Getir, Fransa’daki operasyonlarını resmen sonlandırdı

Türkiye’nin globale açılan ve globalde çok hızlı bir şekilde büyüyen teknoloji şirketlerinden getir, bugün Fransa’daki faaliyetlerini yaptığı resmi açıklama ile sonlandırdığını duyurdu.

Özetle açıklamasında; Bugün Fransa’daki son günümüz, yiyeceklerimizi size teslim etmek gerçekten gurur ve zevk vericiydi. Bu maceranın parçası olan herkese minnettarız. Size teşekkür ediyoruz.

Son zamanlarda bize globaldeki bazı kaynaklardan getir’in bölgesel olarak bazı yerlerdeki depolarını azalttığıyla veya tamamen boşalttığıyla ilgili içerikler görseller geliyor. Biz haberleri kaynağından veya güvenilir kaynaklardan yapıyoruz ancak zaman zaman üçüncü şahıslardan gelen içerikleri de inceliyoruz. Resmi açıklamalar ile üçüncü şahısların haberleri uyuşmaya başladı.

Son olarak bize ulaşan ama resmi olarak teyit edemediğimiz bir bilgi verelim. Getir’in Chicago’daki depolarını da azaltmaya gittiğiyle ilgili görseller mevcut. Zamanı geldiğinde onları sizinle paylaşacağız.

Sonuç olarak yatırımlardan sonra atılan büyük adımlar ile bugün geldiğimiz noktadaki global ekonomik krizin bu dev operasyonu ciddi anlamda etkilediğini görüyoruz. Bazı kaynaklarla konuştuğumuzda da örneğin getir‘in bölgesel kültüre ve oranın koşullarına ayak uyduramadığı da söyleniyor. Chicago’da ilk zamanlar elektrikli motosikletler ile teslimat yapmaya çalıştığı gibi. Chicago çok soğuk bir bölge. Gibi gibi. Çok fazla örnek varmış.

Yeni bilgiler edindikçe paylaşacağız.

Güncel İçerikler