İş gücü yönetimi platformu Saastech, 8.35 milyon TL hedefle kitle fonlama yatırım turuna çıktı

Temizlik, servis ve hizmet şirketlerine kapsamlı bir iş gücü yazılımı deneyimi sunan saastech.io yatırım turuna çıktı. Başta Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve İsrail olmak üzere yedi farklı ülkede faaliyet gösteren girişim; temizlik, tesis yönetimi, bakıcılık, nakliye, ustalık, güvenlik gibi servis ve hizmet sektörlerinin ihtiyacı olan tüm teknolojik altyapıyı tek bir yazılımla sunuyor. fonbulucu platformunda 15 Eylül’e kadar devam edecek olan yatırım turunda girişimin kampanya hedefi, şirket paylarının %15’inin yatırımcılara arzıyla toplamda 8,35 milyon TL fon elde etmek.

Türkiye’nin ilk temizlik hizmetleri platformu temizlikyolda.com’un başarısı üzerine temelleri atılan, temizlik, tesis yönetimi, bakıcılık, nakliye, ustalık, güvenlik gibi servis ve hizmet sektörlerinin ihtiyacı olan tüm teknolojik yapıyı tek bir platformda sunan saastech.io, fonbulucu’da yüzde 15 karşılığında 8.35 milyon TL hedefle kitle fonlama yatırım turuna çıktı.

Girişimin kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. İlk 20 iş günü içerisinde yatırımcılar EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda %20 bedelsiz pay hakkından yararlanabilecek

Sipariş mekanizmasına sahip web sitesi, müşteriler ve personeller için farklılaştırılmış mobil uygulamalar, 120’den fazla özelliğe sahip CRM – Backend yönetim paneli, muhasebe, ödeme sistemleri ve personel takibi gibi çoklu kabiliyetler sunuyor.

Arap Yarımadası, Avrupa ve Amerika’da büyümeye odaklandı

Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, İsrail başta olmak üzere yedi farklı ülkede hizmet veren girişimin 2023-2024 yılları iş planı içerisinde Amerika ve Avrupa açılımı var. Geliri yabancı para birimi, giderleri ise Türk lirası olan saastech.io, 2021 yılında yaklaşık 106 milyon TL, 2022 yılında ise yaklaşık 186 milyon TL’lik hacme ulaştı. Geçmişte Nevzat Aydın, Sina Afra, Turgut Konukoğlu, Neşe Gök, Yusuf Azoz, Ömer Ekmen, Sinan Güler gibi ekosistemin önemli isimlerinden yatırım alan saastech.io’nun uzun vadeli hedefi, temizlik dışındaki sektörleri de kapsamına alarak Türkiye’nin yanı sıra Arap Yarımadası, Avrupa ve Amerika’da büyüyerek aylık net kârı 1,5 milyon dolar seviyesine ulaşan bir şirket haline gelmek.

“Yatırımcılarımız teknolojilerin ve yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine ortak olacaklar”

saastech.io’nun avantajları hakkında konuşan Kurucu Ortak Hakan Kibar, verdiği demeçte;

“saastech.io’yu ülkemizin ilk temizlik hizmetleri platformu olan temizlikyolda.com’un başarısı üzerine inşa ettik. temizlikyolda.com, Türk Telekom, Yemeksepeti, BKM Express, Enpara, Kuveyt Türk, Albaraka Türk gibi büyük markalarla iş ortaklıkları yaparak milyonlarca kullanıcıya ulaştı ve Türkiye genelinde yüz binlerce temizlik hizmeti gerçekleştirdi. Bu sahadaki deneyimlerimize dayanarak, operasyonlarımızı daha etkin bir şekilde yönetmek adına bir SaaS ürünü olan saastech.io’yu geliştirdik. saastech.io, global pazarda adını duyurarak kendini kanıtlama hedefine ulaştı. Yazılımımız, globalde temizlik, servis ve hizmet şirketleri için kapsamlı bir iş gücü yazılımı deneyimi sunarken, aynı zamanda global pazarda aynı marka adıyla tanınıyor. Girişimimiz, SaaS girişimlerinin doğası gereği ölçeklenebilir olup hızlı bir şekilde büyüme potansiyeline ve istikrarlı bir müşteri tabanına sahip. Ayrıca yabancı para birimi üzerinden gelir elde ederken, giderleri Türk lirası üzerinden gerçekleştirilmekte. Bu durum, yatırımcılara döviz avantajı sunarak finansal açıdan cazip bir yatırım fırsatı yaratıyor. Gelişmiş teknoloji altyapısıyla işletmelere A’dan Z’ye tüm teknolojik alt yapıyı sağlayan saastech.io, sipariş mekanizmasından mobil uygulamalara, CRM yönetim panelinden muhasebe sistemlerine kadar birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla tura katılan yatırımcılarımız yatırımlarıyla inovatif teknolojilerin ve yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine ortak olacaklar” dedi.

Güncel İçerikler