Segmentify, tamamladığı son tur ile bugüne kadar toplam 8 milyon dolar yatırım aldı

Türk yazılım şirketlerinin başarılı temsilcilerinden Segmentify, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures liderliğinde gerçekleştirdiği yatırım turuyla Türkiye ve globaldeki büyüme yolcuğunda önemli bir gelişmeye imza attı. Bugüne kadarki yatırımları toplam 8 milyon dolara ulaşmış

Segmentify yapay zeka teknolojisiyle, online satış yapan markaların ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunarak cirolarını artırmalarını sağlıyor. Müşteri Etkileşimi Platformu (Customer Engagement Platform) Segmentify, çıktığı son yatırım turunda, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures’tan yatırım alarak bugüne kadar aldığı yatırım miktarını 8 milyon dolara yükseltti.

Yatırım turunun devam ettiğini vurgulayan Segmentify’ın Kurucusu ve CEO’su Murat Soysal, egirişim’e verdiği demeçte;

“Globale açılmış bir Türk teknoloji firması olarak ülkemizin en güçlü şirketlerinden yatırım almış olmaktan dolayı gururluyuz. Bugüne kadar aldığımız yatırımları, müşterilerimizin cirolarını artıracak stratejileri en verimli şekilde hayata geçirmek üzere kullandık. Mevcut teknolojilerimizi ve ürün yelpazemizi geliştirmeyi hiç bırakmadık. Bugünden sonra da aynı amaçla ama daha güçlü bir şekilde hem Türkiye ve hem globaldeki büyüme yolculuğumuza devam edecek olmanın heyecanı içindeyiz.”

Soysal: Son 1 yılda müşteri sayısı 3’e katlandı

“Türkiye ve globalde çalıştığımız markaların ‘‘Büyüme Partneri’’ olarak konumlanıyoruz. Bu nedenle farklı sektör ve coğrafi bölgelerdeki e-ticaret dinamiklerini yakından takip ediyoruz. Uluslararası uzmanlarla inşa ettiğimiz Excellence Center’ın (Mükemmeliyet Merkezi) oluşturduğu stratejileri markaların ihtiyaçlarını çözecek ve fırsatları yeni satış ve ciroya dönüştürecek pratiklere çözümlere döküyoruz. Bu yaklaşımımız çalıştığımız markaları hem çeşitlilik hem de sayı olarak arttırma konusunda önemli bir etken.”

2015 yılında Murat Soysal ve Ergin Eroğlu tarafından kurulan bir teknoloji şirketi olan Segmentify, yapay zeka ve büyük veri odaklı çözümler sunuyor. Segmentify sunduğu çözümler ile online perakendecilerin, ziyaretçilerine en alakalı deneyimi sunması ve kişiselleştirilmiş ürün ve kampanya önerilerinde bulunmasını sağlayarak; her müşteriyle birebir, gerçek zamanlı etkileşime geçmesini mümkün kılıyor. Kolay ve hızlı entegrasyonu ile de öne çıkan Segmentify teknolojisinden, şu anda 40 ülkede 300’den fazla sanal mağaza yararlanmaktadır. Segmentify’ın müşterileri arasında Puma, MediaMarkt, Intersport, Celtic F.C., Columbia, Migros, CarrefourSA ve Beymen gibi global markalar bulunuyor.

Güncel İçerikler