Paribu, altıncı yılında ödenmiş sermayesini 500 milyon TL’ye yükseltti

6 yılda 6 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, ödenmiş sermayesini 500 milyon TL’ye yükseltti.

Kripto para işlem platformu Paribu, 6. yılında ödenmiş sermayesini 500 milyon TL’ye yükseltti.

Paribu’dan yapılan açıklamada daha önce 40 milyon TL olan ödenmiş sermayenin tamamen ödendiği ve yeni artışın dağıtılmamış geçmiş yıl kârlarından karşılandığı belirtildi. Bu artışla Paribu, Türkiye’nin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu konumuna geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Paribu CEO’su Yasin Oral, egirişim’e verdiği demeçte;

“Daha önce 40 milyon TL olarak ödenmiş sermayemizi geçmiş yıl kârlarıyla 500 milyon TL’ye yükselttik. Ülkenin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu konumundayız. Bu gelişmede 6 milyonun üzerinde Paribu kullanıcısının duyduğu güvenin büyük etkisi var. Alanında lider şirket olmanın sorumluluğuyla hareket ederek kullanıcılarımızla birlikte oluşturduğumuz bu katma değeri, sürdürülebilir çalışmalar için değerlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

6 milyonun üzerinde kullanıcısına kolay, hızlı ve güvenilir hizmet sunan Paribu, yeni sermaye artırımı ile lider işlem platformu ve alanında öncü teknoloji şirketi olarak hizmet ve yatırımlarına devam edecek.

Güncel İçerikler