Teknik bilgi gerektirmeden uygulama oluşturabileceğiniz Easyapp, 19.6 milyon TL yatırım aldı

Taptoweb Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen yerli mobil uygulama Easyapp, Fonangels üzerinden çıktığı kitle fonlama turunda 19.6 milyon TL yatırım aldı. Kitle fonlama yatırımcılarınını yanı sıra tura; Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Fonangels GSYF de katıldı.

Taptoweb Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen Easyapp, Fonangels üzerinden çıktığı kitle fonlama turunda 19.6 milyon TL yatırım aldığını duyurdu. Girişimin değerlemesi ise 25 milyon doların üzerinde olarak belirlenmiş.

Kitle fonlama yatırımcılarının yanı sıra bu tura; Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Fonangels GSYF ve kitle fonlama ile 100’ün üzerinde nitelikli yatırımcı ile toplamda 700’den fazla yatırımcı katıldı.

Bu yatırım turuyla ilgili bir detayı belirtelim. Tüm kitle fonlama platformlarını incelediğimizde Easyapp, kitle fonlama ile en çok yatırım alan yazılım şirketi oldu.

Easyapp hakkında bilgi vermek gerekirse; dijital dünyada var olmak isteyen işletme ve bireylerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyerek dijital dönüşüme katkıda bulunmak istiyor. Uygulama oluşturma deneyimini değiştirmeye odaklanan Easyapp, uçtan uca çözümler sunarak, teknik bilgi gerektirmeden mobil cihazlarda çalışabilen erişilebilir bir çözüm, bir dijital dönüşüm sihirbazı olarak kullanıcıların karşısına çıkacak.

Easyapp, No-code çözümlerin ötesinde No-Knowledge yapısı ile sadece yazılım değil teknik bilgiye ihtiyaç duymadan uygulamalar yapmaya imkân tanıyor.

Easyapp’i kullanmak için kodlama ve en önemlisi teknik bilgiye ihtiyaç olmadığı söyleniyor. Bu da mobil uygulama oluşturma sürecini kolaylaştıran bir özellik olarak oldukça önemli. İşletmelere ve bireylere onlarca kategoride uygulamalarını kolayca oluşturabilecekleri, önizleme yapabilecekleri, uygulama mağazalarında ve web dünyasında yayınlayabilecekleri ve kullanıcılarının eğilimlerini analiz edebilecekleri bir çözüm sunuyor.

Uygulamayla ilgili egirişim’e demeç veren Taptoweb Kurucusu ve CEO’su Enes Zahid Urhan:

“Easyapp, teknik veya yazılım bilgisi gerektirmeden mobil cihazında uygulama oluşturmayı sağlayarak işletmeler ve bireylerin dijital dönüşümünü kolaylaştırmayı hedefliyor. Yatırım turundan elde ettiğimiz kaynakları, inovasyon ve büyüme stratejilerimize odaklanmak için kullanacağız. Uygulama oluşturma deneyimini daha da kolaylaştırarak başta Türkiye, Avrupa ve ABD pazarları olmak üzere müşteri kitlemizi genişletecek ve kısa zamanda pazarda güçlü bir dominasyon sağlayacağız.”

Kullandıkça öde sistemiyle çalışan Easyapp uygulamasının uygulama pazarındaki erişilebilirlik problemlerini ortadan kaldırdığı belirtiliyor.

Güncel İçerikler