İnsan kaynakları yazılımı geliştiren Jet HR, 4.7 milyon euro yatırım aldı

İtalya'daki işletmelere İK yönetimi için kolaylıklar sunan Jet HR, düzenlenen tohum turda 4.7 milyon euro yatırım aldı. Yatırım turunun başında Luca Ascani, Dario Brignone, Alberto Dalmasso, Max Ciociola, Luca Ferrari, Luca Foresti, Diego Piacentini, Matteo Pichi, Giorgio Tinacci ve diğer melek yatırımcıların yanı sıra Exor Ventures ve Italian Founders Fund yer alıyor.

İtalya’daki işletmelere İK yönetimi için kolaylıklar sunan Jet HR, düzenlenen tohum turda 4.7 milyon euro yatırım aldı. Yatırım turunun başında Luca Ascani, Dario Brignone, Alberto Dalmasso, Max Ciociola, Luca Ferrari, Luca Foresti, Diego Piacentini, Matteo Pichi, Giorgio Tinacci ve diğer melek yatırımcıların yanı sıra Exor Ventures ve Italian Founders Fund yer alıyor.

Marco Ogliengo ve Francesco Scalambrino tarafından kurulan girişim, bürokratik personel yönetiminin zorluklarını teknolojinin gücüyle aşmayı hedefliyor. Hızla büyüyen girişimin net bir vizyonu bulunuyor: modern bir çalışan yönetimi teknolojik platformu oluşturarak gereksiz bürokrasiyi ve karmaşıklığı ortadan kaldırmak.

Jet HR, idari görevleri, BT operasyonlarını, çalışan ve serbest çalışan yönetimini birleştirmeyi ve iş hukuku kavramlarını basitleştirmeyi amaçlıyor. Platform, girişimcilere ve yöneticilere bordro yönetimi gibi idari faaliyetleri yürütmeleri ve çalışanları ve bağımsız yüklenicileri işe almaları için araçlar sağlayarak, yeni başlayanlardan daha büyük şirketlere kadar her büyüklükteki işletmeye verimliliği artırmaları ve büyümelerini etkin bir şekilde yönetmeleri için güç veriyor.

Platform, bordro işlemeyi, düzenlemeyi ve arşivlemeyi otomatik hale getiriyor. Kullanıcı dostu bir arayüz ile ayrıntılı çalışan bilgilerine, işgücü maliyeti simülasyonlarına, sözleşme yönetimine ve diğer temel İK işlevlerine erişim sağlıyor. Ayrıca Jet HR, bordro yönetiminin ötesine geçerek tüm idari görevler için tek adres olarak hizmet veriyor. Bu, çalışanlar için kişisel bilgisayarların kiralanmasını ve teslim edilmesini kolaylaştırmayı, tıbbi muayeneler için rezervasyon yaptırmayı, çalışanları güvenlik kurslarına kaydetmeyi ve diğer zorunlu süreçleri içeriyor. Jet HR ayrıca ortak işgücü danışmanları sağlayarak müşteri şirketleri destekliyor. 

Girişim, avantajlarını çalışanlara ve yüklenicilere de genişletiyor. Basit bir mobil uygulama aracılığıyla tatil günleri talep edebilir, harcama raporları gönderebilir, şeffaflığı artıran ve işverenler ile çalışanları arasındaki ilişkiyi düzene sokan diğer özelliklere erişebiliyorlar. Kapsamlı özellikleri ve İK yönetimini basitleştirme taahhüdü ile Jet HR, İtalya’daki işletmelerin çalışma şeklini değiştirmeye ve ilgili herkes için idari süreçleri daha akıcı, açık ve şeffaf hale getirmeye hazırlanıyor.

Yeni yatırımla beraber girişim, platformunu daha fazla şirkete ulaştırmayı ve daha işlevsel hale getirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler