Samsung Electronics, kendi kendine onarım programını Avrupa’ya genişletiyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Self-Repair Program'ı (kendi kendine onarım programı) geniş kitlelere sunuyor. Şirket, bu hizmetinin artık Avrupa'da kullanılabileceğini duyurdu. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Self-Repair Program‘ı (kendi kendine onarım programı) geniş kitlelere sunuyor. Şirket, bu hizmetinin artık Avrupa’da kullanılabileceğini duyurdu.

Artık kendi cihaz onarımlarını yapmak isteyen Galaxy kullanıcıları, uygun şekilde onarıldıkları takdirde cihazlarının kullanım ömrünün uzamasına yardımcı olabilecek onarım takımları ve orijinal Samsung parçaları da dahil olmak üzere ihtiyaç duydukları araçlara erişebiliyor. Program, Galaxy S20, S21 ve S22 serisi ürünlerin yanı sıra Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 onarımlarını destekliyor.

Samsung Electronics Mobil Deneyim İş Birimi Başkanı ve Başkanı TM Roh:

“Samsung, kullanıcıları Galaxy cihazlarının optimize edilmiş performansını mümkün olduğu kadar uzun süre deneyimlemeye teşvik etmek için cihazların yaşam döngüsünü uzatmak için çalışıyor. Kendi kendine onarım programımıza erişimi dünya genelinde ölçeklendirirken ürünlerimizin onarılabilirliğini artırmaya kararlıyız.” dedi.

Avrupa’daki Galaxy S20, S21 ve S22 serisi kullanıcıları bugünden itibaren telefon ekranını, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını değiştirebiliyor. Galaxy Book Pro serisi sahipleri, onarımı kendi ellerine almak için yedi orijinal parçaya erişebilecek. Buna kasa önü, kasa arkası, ekran, pil, dokunmatik yüzey, parmak izi okuyuculu güç tuşu ve lastik ayaklar dahildir. Müşteriler ayrıca, ihtiyaç duyduklarında kullanabilmeleri için tüm onarım araçlarını saklayabilecekler ve Galaxy cihazlarını herhangi bir zamanda tamir etmek için uygun, sorunsuz bir deneyim sunabilecekler.

Samsung, kendi kendine onarım programını yakın gelecekte daha fazla cihaz, onarım aracı, kılavuz ve pazar içerecek şekilde genişletmeye kararlıdır. Bu çabalar, Galaxy müşterilerini teknolojilerini onarmak için daha fazla seçenekle güçlendirerek, onarım yeteneklerine erişimi genişletmeyi amaçlıyor.

kendi kendine onarım programının artık Avrupa’da, özellikle Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık’ta kullanılabileceği açıklandı. Programın ülkemizde ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Güncel İçerikler