Getir, online alışveriş platformu n11’in tüm hisselerini satın aldı

Türkiye'nin decacorn girişimlerinden getir, daha önce hisslerinin bir kısmını satın aldığı n11'in tüm hisselerini satın aldığını açıkladı. Açıklama, getir'in kurucusu ve CEO'su Nazım Salur'dan geldi. 

Türkiye’nin decacorn girişimlerinden getir, daha önce hisslerinin bir kısmını satın aldığı n11‘in tüm hisselerini satın aldığını açıkladı. Açıklama, getir’in kurucusu ve CEO’su Nazım Salur‘dan geldi.

Nazım Salur, n11’in satın alınmasıyla ilgili açıklamasını Twitter üzerinden yaptı. Bu ses getiren haberin mali detaylarıyla ilgili henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Mart 2013’te Doğuş Holding A.Ş. ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Planet Co. Ltd. ortaklığında kurulan n11, ülkemizde bir dönem oldukça ses getirmeyi başardı. Nazım Salur, n112in yenilenerek kullanıcılara sunulacağını da sözlerine ekledi. Yenilenen n11’in. nasıl olacağı henüz açıklanmadı.

Satın alımlarla adından oldukça söz ettirmeyi başaran getir, geçtiğimiz aralık ayında Alman rakibi Gorillas’ı 1.2 milyar dolara satın almıştı. getir, son tamamladığı yatırım turunda 768 milyon dolar yatırım alarak değerini 11.8 milyar dolara yükseltmişti. Şirketin n11 ile nasıl bir yol izleyeceği oldukça merak ediliyor.

Güncel İçerikler