Restoranlar için otomasyon sistemi: Narpos

Restoran otomasyon sistemi Narpos, işletmenizdeki her işlemin daha hızlı gerçekleşmesini sağlayan ve müşteri memnuniyeti odaklı bir sistemdir. Tüm sektörlere indirgenebilen, entegre olabilen ve tabii ki çözüm odaklı altyapı ile her bir nesnenin tam kontrolü olan bu sistem günümüzde zorunlu hale geldi.

Restoran otomasyon sistemi Narpos, işletmenizdeki her işlemin daha hızlı gerçekleşmesini sağlayan ve müşteri memnuniyeti odaklı bir sistemdir. Tüm sektörlere indirgenebilen, entegre olabilen ve tabii ki çözüm odaklı altyapı ile her bir nesnenin tam kontrolü olan bu sistem günümüzde zorunlu hale geldi.

Cafe, otel, restoran, fast food, pastane, market gibi tüm alanların aktif olarak tercih etmeye başladığı günümüz dünyasında, toplama denilen ilkel kullanım yöntemi geçmişte kaldı ve tabi ki iş bilinçli olduğunda; kullanım otomasyon sistemi çoğu kişi için zorunlu hale geldi.

Otomasyon sistemi; hızlı sipariş sistemi, yazar kasaların tek tuşla dünyanın her yerinden anında izlenmesi, tüm faturaların ve verimlilik, gelir ve gider oranlarının takibi, tüm modüllerde stok takibi ve raporlama sunması nedeniyle daha tercih edilebilir hale geliyor. 

Narpos; Tablo izleme, sipariş yönetimi, hesap toplama yönetimi ve daha fazlası dahil olmak üzere bir işletmenin ihtiyaç duyabileceği her şeyi sağlayabilen çözümler sunuyor. İşletmelerde yaygın olarak sunulan hizmetlerden biri olan paket servis, restoran otomasyon programı veya restoran biletleme sistemini istekten çok ihtiyaç haline getiriyor.

Geleneksel adisyon, bu yaklaşıma kıyasla restoran otomasyon sisteminin iş performansını, müşteri memnuniyetini, servis personeli ve ekip motivasyonunu artıran bir yazılım anahtarıdır. Bu yöntem karışıklık ve kağıtların sızmasıyla ilişkili önemli zaman maliyetlerini beraberinde getirir.

Neden Narpos?

Yazılım, iş akış şemaları, iş geliştirme süreçleri ve organizasyon yapıları için tasarlanabilir. Eklentilerle yönetilebilir, her seviyedeki çalışan ve kullanıcı için kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Hızlı/sorunsuz, kolay kurulum, hızlı entegrasyon demektir.

Narpos Restoran Otomasyon Sistemi her yaştan, kültürden, dilden ve ırktan kullanıcı için tasarlanmış, öğrenmesi kolay bir sipariş sistemidir.

Narpos Restoran Program Sistemi işletmenize özel her detayı hesaplayarak uygun modüllerle tam uyum sağlar. Kişiselleştirilmiş arabirim, kullanıma hazır paket yazılımların çok ötesine geçen ergonomik konfor sunar. Narpos Restoran Otomasyonu ile detaylı raporlar alırsınız. Bunlardan bazıları; hazırladıklarımız. Ek olarak, ihtiyaçlarınıza ve iş kapsamınıza göre raporlar ekleyebilirsiniz. 

Birçok konu için raporlar saat, gün, ay veya yıl bazında tablo grafikleri olarak görüntülenebilir. Bu raporlar kaydedilebilir ve arşivlenebilir ve alınan istatistikler, minimum ve maksimum değerleri bulmak için dönemleri analiz etmek için kullanılabilir.

Narboss Özelliği

Narboss özelliği sayesinde tüm şirket yönetici panelinize tek tıkla erişebilirsiniz. Bu modül, dünyanın herhangi bir yerinden bir cep telefonu kullanılarak özel olarak açılır. Bu, her şeyi uzaktan izlemenize, yönetmenize ve etkilemenize olanak tanır. Örneğin, bir garson para iadesi yaparsa veya özel bir teklif sunarsa, bunu sistem bildirimi olarak alabilirsiniz.

Hareket halindeyken envanterinizi takip edin ve şirketinizin verilerine anlık raporlar biçiminde günlük olarak erişin. NarBOSS Boss Screen özelliği sayesinde dünyanın her yerinden sisteminize erişebilir, anlık bilgi ve raporlar alabilirsiniz.

Boss modülü, yalnızca hücresel kanallar aracılığıyla dünya çapındaki işletme sahiplerine özel olarak açıktır ve tüm yönetici paneline tek tıklamayla erişmenizi sağlar. Boss modülü, her şeyi uzaktan izleme, yönetme ve müdahale etme yeteneği sağlayarak onu herhangi bir restoran otomasyon sisteminin ayrılmaz bir parçası haline getirir. 

Boss modülü ile işletme sahipleri, çalışma alanlarını yönetebilir, hatta restoranlara gitmek yerine kahve içmek için zamandan tasarruf edebilir. Müşteri alışkanlıkları, teknolojik altyapı ve günümüz pazar koşulları değiştikçe Narpos Restoran Otomasyon Sistemi ile bu gelişmeleri parmaklarınızın ucuna getiriyoruz. 

Boss modülü sadece işletme sahiplerinin kullandığı cep telefonlarında yayınlanmaktadır. Ercesa Yazılım Güvencesi kapsamındaki tüm modüllerin eğitimlerini veriyor, oluşabilecek sorunlar için 7/24 teknik servis hizmeti veriyoruz.

Cost Control Nedir?

Cost control, kârlılığın sürdürülmesinde ve geliştirilmesinde kilit bir faktördür. Dış kaynak kullanımı genellikle maliyetleri kontrol etmek için kullanılır. Pek çok şirket, işi yapması için üçüncü bir tarafa ödemeyi kendileri yapmaktan daha ucuz buluyor.

Bununla birlikte, cost control; şirketlerin maliyetlerinin makul kontrolünü sürdürmek için kullandıkları adımlar dizisidir. Yerleşik yönetim seviyelerinin uygulanması, uzun vadede karlar üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Halka açık şirketlerin hissedarları, özellikle maliyet kontrol sistemleri konusunda endişeli. Kapsamlı Cost controlünün bir şirketin nakit akışı üzerinde büyük etkisi olduğu söylenebilir. Üretilen mali tablolar tarihsel olma eğilimindedir, ancak yönetimin birincil endişesi geçmiş değil, gelecek. Her şey planlama ve kontrol ile ilgilidir.

Satış bütçesi, üretim bütçesi, sermaye bütçesi, yatırım bütçesi gibi çeşitli bütçelerin hazırlanması ve planlanması Şu anda hükümetler, yoğunlaşan rekabet nedeniyle hayatta kalma sorunuyla karşı karşıya. Yalnızca etkin maliyet yönetimine sahip şirketler en düşük maliyetle rekabet edebilir ve pazara hakim olabilir. Bu durumda, işletme maliyet muhasebesi, Cost control yoluyla tüm verimsizlikleri ve israfları ortadan kaldırarak etkin bir şekilde kullanılabilir.

Her işletmenin hayatta kalabilmesi için kârlı hale gelmeden önce korunmaya ihtiyacı vardır. Bu ilk adımdan sonraki ikinci adım, karlılığı artırmaktır. Bu yüzden kontrolörlere, süreçlere ve sistemlere ihtiyacımız var. Büyük kayıplar satın alma sırasında meydana gelir. Gıda bozulmaları, uygun tedarikçilerle anlaşma yapılmaması, piyasa fiyatının üzerinde mal satın alınması, tedarikçiler arasında fiyatların uygun şekilde kontrol edilememesi, mevsim dışı ürünlerin satın alınması, orantısal olarak ayarlanmış porsiyonlar Mevsimsel durgunluk nedenleri ve yanlış maliyetler gibi teknik hatalar etkilemek. Şirketin karlılığını baltalayabilir ve kayıplara neden olabilir.

Bu nedenle her işletme, işletmenin ihtiyacı olan sistem, kontrol, karşılaştırma ve bilgileri vaat eden bir restoran otomasyon sistemi maliyet yönetimi modülüne ihtiyaç duyar. Bu bilgi ve kontrol ışığında, şirketin kazanma oranını ve verimliliğini iyileştirerek karar verme sürecini destekliyoruz.

Maliyet kontrolünün önemi birim fiyat hesabında yatmaktadır. Amacı, ticari faaliyetleri yönetmek, planlamayı desteklemek için raporlardan yararlanmak ve analize dayalı olarak eylem gerektiğinde kararlar almaktır.  

Cost kontrolünün önemi birim fiyat hesabında yatmaktadır. Amacı, iş süreçlerini yönetmek, planlamayı desteklemek için raporları kullanmak ve eylem gerektiğinde analitik kararlar almaktır. Şirket için satın alınan tüm malzemelerin satın alma sürecine göre satın alınıp alınmadığını belirlemek ve izlemek. Sisteme yapılan tüm girişlerin doğruluğunu kontrol ediniz. 

Narpos Restaurant Pos Sistemi olarak hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için detaylı maliyet kontrolü ve stok kontrolü sağlamak için her adımı yönetiyoruz. Satın alma, teslim alma, depolama, sevkiyat, üretim ve satıştan başlayarak tüm süreçleri prosedürlere göre denetliyor ve raporluyoruz. Bir şirketin yetenekleri ne olursa olsun, tüm maliyet kontrol süreçlerinin uygulanması, maliyetlerin düşürülmesi, kârın artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için gereklidir.

Güncel İçerikler