Netflix, Listem bölümündeki içeriklerin bulunmasını kolaylaştıracak

Video akış platformu Netflix, beğenilen ya da daha sonra izlenilmek için kaydedilen içeriklerin Listem bölümünden kolay bir şekilde bulunmasını sağlayacak. Bu sayede eski yeni fark edilmeksizin Listem'de yer alan tüm içeriklere ulaşmak mümkün hale gelecek. 

Video akış platformu Netflix, beğenilen ya da daha sonra izlenilmek için kaydedilen içeriklerin Listem bölümünden kolay bir şekilde bulunmasını sağlayacak. Bu sayede eski yeni fark edilmeksizin Listem’de yer alan tüm içeriklere ulaşmak mümkün hale gelecek.

Netflix’in mobil uygulamasındaki en son güncellemeleri, “Listem” özelliğinde yer imlerine eklenmiş içerikte arama yapmayı kolaylaştırıyor. Yeni filtreler, başlıkları filme, diziye, çıkış tarihine, alfabetik sıraya ve eklenme tarihine göre sıralamanıza olanak tanıyor.

Yeni güncellemenin en ilginç kısmı, “Başladı” ve “Başlamadı” filtreleri oluyor. Pek çok insan içeriği işaretleyip izlemeye başlasa da daha sonra herhangi bir nedenle bitiremez. Şimdi, “Listem”e eklediğiniz ancak henüz izlemeye başlamadığınız bir şey arıyorsanız, tüm içeriklere bakmak yerine hepsini bir kerede görebilme imkanınız bulunuyor.

Netflix, Listem özelliğini yaklaşık 10 yıl önce ekledi, ancak şimdiye kadar herhangi bir filtre bulunmuyordu. Listem’deki içerikleri bulmanın tek yolu listede gezinmekti. Bundan dolayı içeriklere sık sık yer işareti koyanlar için hoş bir gelişme oluyor. Netflix, yeni özelliğin önce Android cihazlara geleceğini ve “önümüzdeki birkaç hafta” iOS’a geleceğini söyledi. 

Bu güncellemeyle birlikte Netflix, TV uygulamalarına bir “Çok Yakında” satırı ekliyor. Fikir, yaklaşan herhangi bir içeriğin önizlemesini sağlama üzerine kuruluyor. Yaklaşan şovlar mevcut olduğunda bir hatırlatıcı ayarlayabilmeniz mümkün hale geliyor. Bu özellik, daha önce “Yeni ve Popüler” sekmesinde gizlendiği için gelecekteki içeriği ön plana ve merkeze yerleştirecek. 

Güncel İçerikler