WhatsApp Web beta kullanıcıları için mesaj düzenleme özelliği kullanıma sunuldu

Mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların web sürümü üzerinden mesajları düzenlemelerine olanak sağlayan merakla beklenen bir özelliği yayınladı. Geçen yıl duyurulan özelliğin şu anda WhatsApp Web'de beta kullanıcıları tarafından kullanılabileceği ve yakın gelecekte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

Mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların web sürümü üzerinden mesajları düzenlemelerine olanak sağlayan merakla beklenen bir özelliği yayınladı. Geçen yıl duyurulan özelliğin şu anda WhatsApp Web’de beta kullanıcıları tarafından kullanılabileceği ve yakın gelecekte tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp’ın son gelişmelerini takip eden WABetaInfo‘ya göre, herhangi bir kısa mesaj için menü seçeneklerinden mesajları düzenle özelliğine erişilebiliyor. Bu seçeneği seçen kullanıcılardan mesajı yeni bir pencerede düzenlemeleri isteniyor. Düzenlenen mesajlar, WhatsApp’ın en son sürümüne sahip oldukları sürece sohbetteki herkes için güncellenecek.

Kullanıcıların mesajları düzenlemek için 15 dakikalık bir süre sınırı bulunuyor. Bu süre içinde mesajlar birden çok kez düzenlenebiliyor. Özellik öncelikle yazım hatalarını düzeltmeyi amaçladığı için kullanıcıların uzun bir süre sonra mesajı tamamen değiştirmesini önlemek istiyor.

Mesajları düzenle özelliği şu anda yalnızca WhatsApp Web beta kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Android kullanıcıları için WhatsApp beta yakında bu özelliğe kavuşması bekleniyor. Google Play Store’daki Android için en son WhatsApp beta 2.23.10.10 güncellemesi, bunun özelliğin resmi lansmanından önceki son aşama olduğunu gösteriyor.

WhatsApp son zamanlarda, kaybolan mesajlar üzerinde daha fazla kontroleşlik eden modçoklu cihaz desteği dahil olmak üzere birçok güncelleme ve geliştirme alıyor. Genel olarak, WhatsApp web kullanıcıları için yeni mesaj düzenleme özelliği, bu özelliği bekleyen birçok kullanıcı için mükemmel oluyor. WhatsApp, platformunu geliştirmeye ve kullanıcılara daha iyi bir mesajlaşma deneyimi sunmaya kararlı görünüyor.

Güncel İçerikler